Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray'a transferi haberinin böylesine alevlendiği ilk tarih 6 temmuz olan futbolcu. evet, tam 34 gündür ha geldi ha gelecek demişiz. bugün 35. gün.

ben artık beklemiyorum. gelirse ekime gelmezse kendi bilir. gerçi adamın da suçu yok ki. 35 günde akıbeti hakkında karar veremeyen monaco kulübüne mi yoksa 35 gündür şu transferi nihayete erdiremeyen yönetime mi sallamalı? bilemiyorum.

35 gün dostlar. 2 adet bedelli askerlik celbi demek neredeyse.
9 Ağustos 2019 01:27 · the wazza

sneijder falan hikaye

Seneye daha karmaşık bi transfer dönemi bekliyo bizi.Bekler gidecek kiralık orta saha takımlarına dönecek,Bi ihtimal Emre Mor'a 8m opsiyon ödenecek ve neredeyse satılacak oyuncu yok.Eğer satılırsa onların yerine de oyuncular bakılacak.Allah yardımcımız olsun
Seneye büyük ihtimal alcagimiz oyuncuları satın alma zorunlu kiralayacagiz.sonraki sene ffp kalkıyor cunku

galatasaray'a transferi haberinin böylesine alevlendiği ilk tarih 6 temmuz olan futbolcu. evet, tam 34 gündür ha geldi ha gelecek demişiz. bugün 35. gün.

ben artık beklemiyorum. gelirse ekime gelmezse kendi bilir. gerçi adamın da suçu yok ki. 35 günde akıbeti hakkında karar veremeyen monaco kulübüne mi yoksa 35 gündür şu transferi nihayete erdiremeyen yönetime mi sallamalı? bilemiyorum.

35 gün dostlar. 2 adet bedelli askerlik celbi demek neredeyse.
9 Ağustos 2019 01:27 · the wazza

sneijder falan hikaye
Gelmezse çok net söylüyorum yönetim 1 ayı bitiremeden tepe taklak gider

Şu Diagne mevzusu bizi fena baltaladı. Satıldığı taktirde Falcao + iyi bir ortasahayla birlikte baya sağlam bi kadromuz olacak.

Gelecek beyler falcao biraz daha sabredelim,öyle yanlışlıkla yazılacak bir olay değildi instagrama,monacoya bırakın beni diyor resmen,monaco 2 yıl kontrat vermeli yoksa bizde kesin.

Malatya maçında bu çocuk dikkatimi çekti beyler. Ben izlerken yaşını 26-27 falan sanıyordum daha 18 yaşındaymış. Bu yaşta manyak bir fiziğe sahip. Sol ayaklı ve oyun kuran stoper

KAP Açıklaması: Arif Gıda AŞ Açıklama (52627)

Afiyetle yiyecem şimdi
#BigMac

IMG_20190809_003413.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt