- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
@Berke Deniz banlasin surekli azarlama pesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanirim o da isler kesinlesince yaziyor ya da söyle söylim herkesle birlikte haberi oluyor. Zaten dün Ersin, Veli, ANK falan söyledikten sonra gece o da foruma girip yazdi. Hepsinin kaynagi ayni kisi gibi.Şeref aydindan görme yazı bence
Efsane adam Şeref eski formuna ulaşmış .
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkese iyi nöbetler.
Oncelikle buradaki her arkadasimi cok seviyorum emin olun. Forumda transfer beklemek benim yillar once sabahlara kadar yaptigim bir seydi. O yüzden forum alemindeki dostlar benim icin baskadir. Haliyle forumda verdigim bilgiler kesin olandir her zaman. Bunu eskiden uA forumda da bircok kez yapmistim. Fakat oradan ayrilmamin nedeni kendini bilmez birkac arkadas yuzundendi. Klavye onunde olunca insanlara konusmak ayip olmuyor saniliyor galiba. Fakat bu cidden ayip bir sey. Lutfen kimse kusura bakmasin ancak asagidaki fotoda beliren iki arkadas yuzunden sahsima ayip edildigini dusunuyorum. Buradayken farkli, arkamizdan farkli konusulmasi uzucu bir sey. O yuzden en iyisi bir sey yazmamak daha iyi. O zaman uzucu seylerle itham edilmeyiz diye dusunuyorum en azindan.
Herkese tekrardan sevgi ve selam sunar, dostlara iyi nobetler dilerim.
Forumlarda çok fazla üye var, her türlü insan tipi var bence bu tip kişileri dikkate almamalısın.
Diagne bu takımda kalmayacak
Falcao gelecek
...
Madem ki tüm doğruları istiyorsunuz alın buyrun
Bu ikisi gerçekleşmez ise burada üyeliğimi sildireceğim (09/08/2019)
%100 olarak net bir bilgidir
Kaynak vs sormayın yeterli
2-2.5 küsür olması lazımSkrtel, Atalanta'da
Skrtel, Atalanta'dan yıllık 1 milyon euro + bonus kazanacak. (La Gazzetta dello Sport)
Fenerde nekadar kazaniyordu bu![]()
Şahit ol o zaman eksşisözlükteki paylaşımlarını atayım kullanıcı: srfydn - ekşi sözlük
Falcao
Vincent aboubakar
- 1 ağustos 2019 tarihinde istanbul'a gelecektir.
bir gün sonrasında ise türk telekom arena'da imza töreni düzenlenecek.
30.07.2019 18:43 srfydn
- galatasaray’ın yeni forveti. forma yarışındaki rakipleri muhtemelen vedat muriqi, adem büyük ve ryan babel olacak.
28.06.2019 21:45 srfydn
Bu da ekşideki hesabın ona ait olduğunun kanıtı- forumda hesabının çakma olduğu idda edilip bize kızdıktan 1 gün sonra ekşisözlükte girdiği entry
- paranoyak modlarla dolu alemin en güzel taraftar forumu. bayağıdır uğramıyordum ama az önce bir uğrayıp iki kelam bir şeyler yazdım, sebebini bilmediğim bir şekilde şifremi değiştirmişler. sanırım forumda aynı isimle başka bir üye daha varmış onunla karıştırıyorlar.
lan olm o değil de şeref aydın'ın sahtesi olsa ne olur kendisi olsa ne olur? niye önemsiyorsunuz sanal alemi bu kadar, bırakın her isteyen istediğini yazsın :-)
her yerde geyik yaparım ama forum olayı başka. forumlarda az mı transfer nöbeti tuttuk..
30.07.2019 20:08 ~ 20:10 srfydn
- Dün de yazdım bunları bugün de yazıyorum şöyle çılgınlar bir tapmayın( haşa )millete ..