Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.

Diagne konusunda birkac arap kulubunun teklifi masada. İclerinde Al-Rayyan da var. Ancak oyuncu pek arap takimlarina gitme taraftari degil. Daha iyisi icin Aston Villa'dan bir umut gelisme beklendi ama olmadi. Adamlar yuksekten ucmadilar. Eninde sonunda ayrilacak ancak biraz sabirli olmamiz lazim.
DOS icin Bakayoko, Schneiderlein falan bakiyorlar. Sch olabilir gibi duruyor. Mitro, Linnes, Feghouli'ye de teklifler var ancak iclerinden sanirim Mitro gidecek.
Benden bu kadar, sabah erken kalkmam gerek. O yuzden izninizle kaciyorum.
Herkese iyi nobetler :-)

img_20190809_113841-jpeg.54978

Cok seviyoruz anasini satim transferleri en son zamana birakmayi akillanamadik gitti koca dunyada futbol sektorunde 1 tane forvet 1 tane dos bulamadik. Şaka gibi yav

Ya beyler, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak bile 2 tane forvet kesin alacağız diyip 0 transferle döndü.

Galatasaray 2. Başkanının bile yanıldığı yerde duyumcular da yanılabilir.

Tabii insanları da anlıyorum, sosyal medya sağolsun her gün herkes bir şeyler sallıyor. Millet kime, neye güveneceğine şaştı...

Sadece adı Falcao olduğu için gitti Alan ve Pato ile birlikte dönüp orda da şov yapacaktı ama ters gitti işler

Şu an Abdürrahim Albayrak ta Ahmet Bulut’a havalimanında katıldı. Bu iş bitti .. Gözünüz aydın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt