- 16 Haziran 2010
- 203.887
- 155.893
- 6.838
Saat 13.30, KAP nerde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende onları bekliyorum önü bomboş alacağım zaten de Falcao geldi forma satışları patladı olsunBunlar olmadan kulübe katkı sağlamam diyorsun yani
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kayseri gs store ile konuştum az önce ellerinde A F E ve L harflerinin olmadığını söylediler bayramdan sonra gelir diyorlar
Doğru bu girip THY sitesinden bakabilirsin ULUNX8 abdürrahim başkanın biletine ait kod
Illa birgün tutacak sonra ben demistim olacakCuma geldi ..cumartesi dediler şimdi de salı YADA çarşambaymış)) komedi ya
Bunlar olmadan kulübe katkı sağlamam diyorsun yani
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 55005Ekli dosyayı görüntüle 55006
Apo başkan yerini Ahmet Bulut’a feda edip kendi 3A’ya geçmiş
Millet klübün günaydın paylaşımını 09:09 da yaptığını güneşin sol bek sol kanada vurduğundan anlam çıkartıp tek kelime imada bulunmamasına karşın çevreyi yangına veriyor. Sen duyum diyosun. Ben de senin gibi düşünüyorum ama insanlar da umutlanıyor. Ve gerçekten duyumcu geçinenlerin yüzde 90 ego takipçi kasmak için milletin duygularıyla oynayıp makatından uyduruyorlar. Fenerli birisi yapsa anlayacağım rakip taraftarın psikolojisini bozmak dalga grçmek vs ama bunu Galatasaraylılar yapınca illet oluyorum.Arkadaş bu duyumcu arkadaşlar cemaatlerine para mı topluyor? Twitter hesaplarına takipçi mi kasıyor? Instagram satış sayfalarına müşteri mi yönelendiriyor. Yahu insanlar duyduklarını yönetime de belirterek burada yazıyorlar.
Asıl tepki görmesi gerekenler Twitter dan sallayan, takipçi kasan, vitaminsiz spor yazarı ve çakma fenomenler değil mi?![]()
Ben cidden merak ediyorum forumda duyum veren arkadaşlarla doğru veya yanlış bir duyum da vermiş olsa derdiniz nedir?![]()
Kuran dan ayet mi veriyorlar, cennetinizi mi elinizden alıyorlar ben anlamadım oldum olası bu tepkiyi. Çok ciddi psikolojik vaka yahu şu durum. Kendinize zarar.
Okuyup geçmek varken neyin savaşını ciddi ciddi veriyorsunuz ? Velev ki haklısınız da, ne olacak sonucunda? Şeref’i mi, Levent’i mi taşlayacağız? Yani diğer herkesten beklentiniz ne?yanlış duyum vermiş der bundan sonra daha dikkatli yaklaşırız en fazla.
Tanısanız seveceğiniz, geyik yapacağınız, muhabbet edeceğiniz insanlara internetin gücüyle yakışıksız şeyler söylemeyin ve sallamayın artık yahu. Gerçek hayatta böyle değilsiniz bir çoğunuz eminim ben. Bir şeyler yazarken “bu yazdıklarımı gerçek hayatta da bu kişinin suratına söyleyebilir miyim ?” “Ayıp olur mu, ağır olur mu?” “Bu adam arkadaşım olsa böyle der miydim” diye bir süzgeç yapın kendinize. Düşünceli olmaktan ölen yok dünya tarihinde. Her konuda böyle yapın hatta internette bir fikir beyan ederken. Daha mutlu olursunuz. Haddim değil belki ama hani yazayım istedim.
Hayır ulan herkes sahte, bi gerçek, bi herşeyi bilen ve gören siz misiniz?uzaktan öyle gözüküyor bazen yazdıklarınız. Hataya bu kadar tahammülsüz insanlar olmayın ya. Özür dileyecek adam belki, o kadar ağır şeyler yazıyorsunuz ki adam “yanlış bilgi almışım, kusura bakmayın” demek yerine sövmek zorunda kalıyor. İnsanlara özür şansı dahi bırakmıyorsunuz yazdıklarınızla.
Bir İrlanda atasözü var çok da severim; “diğer insanlar henüz tanımadığımız, tanıma fırsatı bulamadığımız arkadaşlarımızdır” diye.
Bak bu gerginlikle çabuk ölürsünüz. Valla. Bu stres sinir hali götürür adamı. Erkenden hık diye gidersiniz. Ahiret Rezervasyonunuzu camiden tüm mahalleyle paylaşırlar, helvanız da Facebook’ta like üstüne like alır.
Okumaya durumu olmayanlar olabilir özet geçeyim; ne gereği var arkadaş şu muhabbetin? Ne faydası var? Semiramis Pekkan’dan “Bize yalan söylediler” şarkısını dinleyip keder mi yapacağız duyum yanlış çıktı diye?![]()
Neden yanyana gitmiyorlar.. bu iş baştan sakat başlıyor. Allah sonunu hayır etsin.![]()
Neden yanyana gitmiyorlar.. bu iş baştan sakat başlıyor. Allah sonunu hayır etsin.![]()
Ulan dümdüz olansensin salça olanda sensin milletin fikirlerine karışanda sensin, gelmiş düz müz ne konuşuyorsun sen. Böyle inananlara deliriyormuş, sen kimsin ki kendini neden bu kadar önemsiyorsun deliren ne olur delirmesen ne olur sanane birader, fikrini kendine sakla geç. Belli ki sana giren büyük ki böyle kaşıntı da büyük kaplama...Sana ne birader benim inanıp inanmadan işitmek istemiyorsan engelle geç.. Giren çıkan mı var sana senin kafanı üyülemeye gerek yok belli ki dümdüz olmuş
H.OKayseri gs store ile konuştum az önce ellerinde A F E ve L harflerinin olmadığını söylediler bayramdan sonra gelir diyorlar
Ya sizin oraya yazdığınız o hesabın Şeref Beye ait olduğunu nasıl kanıtlıyor bi anlatır mısınız? O fake hesabın sahibi burayı takip ediyorsa Şeref Bey yazdıklarını okuyup orada rahatlıkla yazabilir. Yani o hesabın sahibi şimdi burayı okusa sonra da ekşi de falan bugün foruma girdim bana kolpacı demişler forumu bıraktım yazsa bunu Şeref Aydın mı yazmış olur??
Kesinlikle haklısın renktaş , ek olarak köprü diyebiliriz bu tip arkadaşlara.Bağlantıları çok fazla, Ahmet Bulut özelinde eğer yanlış bilmiyorsam yılın büyük bir bölümü Monaco'da yaşıyor adam. Bir çok transferlerinde de aracılık etmiştir kendisi Jorge Mendes ismi döndü mesela ona ek olarak Falcao transferinde, araları illaki iyidir ve süreci hızlandırır her ne kadar baya baya gecikmiş olsa da süreç Ahmet Bulut değil de Şükrü Hanedar tek başına ilgilense büyük ihtimal oyuncuyu da takımı da ikna edemezdik. Bu işler bu adamların ellerinin altında dönüyor malesef.