Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Askin Ateş tek yetenegi copy paste yapmak olan kolpacının tekidir.
Kolpacı olduğunu bende biliyorum da, maksat zaman geçsin ,can sıkıntısı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Askin Ateş tek yetenegi copy paste yapmak olan kolpacının tekidir.
Vasfinin falcaoyu getirememesi bende büyük hayalkırıklığına yol açtı acilen iyi bir ön libero getirerek kendini affettirmesi lazım. @Vasfi Vuralbu mukaddes nöbeti açan Alper Altun Renktaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum tabi senide unutmuyoruz Vasfi Reis
Son pazarlıklar kalmış olabilir,Albayrak klübün en yetkili 2. yöneticisi şuanda belki 5 istediler 3 verdik 4 verir 5 verir adamın insiyatifin de küçük görmeyi bırakın şu adamı.Muhtemelen A. Bulut Monaco ile anlaşmıştır. Anlaşmayı imzalamak için bir yetkili gerekiyordur. Abdürrahim o sebeple gitmiştir. Yani umarım öyle olmuştur. Abdürrahim'in Monaco'da yapabileceği başka bir şey yok.
Çok zarar ettim namussuzdan![]()
koltuk sallanıyor ahbab @Vasfi Vuralbu mukaddes nöbeti açan Alper Altun Renktaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum tabi senide unutmuyoruz Vasfi Reis
Hocam çok güzel yazmışsın benim düşüncelerim de bu yönde ama illa ingiltereden gelecekse bu adamlar içinden gelir bence yoksa diğer adamlar acayip üst seviyeye geçiyor.Elneny :lig için yeterli ama Cl için delik deşik edilecek bi orta saha
Morgan : hocası bırakmaz bence
Amartey : bize yedirmezler
Bakayoko : Keşkeeee aradığımız adam bu
Defour : Porto'da iyiydi sonra düştü sanki be
Tettey : 33 yaşına geldi artık bizim için ideal olmaz.
Saiss : Wolves'un şişkin orta sahasından dolayı gelebilir ama gelmeli mi?
Romeu : Gönderilse bile bizim lige yollamazlar
Capoue : Bırakmazlar
Sung : Yaniiii
Bayern de Liverpool da ilk torbada olmalı nasıl çekmiş
2018'e aitBayern de Liverpool da ilk torbada olmalı nasıl çekmiş
Iste zekasıyla öne çıkmayı başaran bir taraftarımız. FFP'den kurtulmak adına mukemmel bir oneri. Neticede UEFA'nın bu konuda bir yasal duzenlemesi olduğunu dusunmuyorum.Rahatlikla uygulanabilir. Bu konuda islem yapan bir banka var mesela su anda.
An itibari ile 11 km’lik yolu yürümeye başladım.
Bebek sahilden önce Beşiktaş
Beşiktaş’tan Eminönü
Eminönü-Kadıköy vapur
Sonra da Caddebostan’a yürüyeceğim vapurdan...
Falcao gelirse haber edin.
Çok şükür :
Susun ve çamur atmayı bırakın.
Lan gerilimi azalt dedik sana, hiç icraatini göremedik.Rahat olun. Bu iş burdan dönmez. Almak için gidiyor.
Alan / Pato vakası sonrası göze almaz tekrar aynı hataya düşmeye.
Evet uçak şuan kalkış izni istiyor kemerlerinizi bağlayın
Bayern de Liverpool da ilk torbada olmalı nasıl çekmiş