Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm dünya biliyor sagir sultan bile duydu. Bu KAP ne anlama geliyor hala cözemedimGorusmeye başlandığı haberini artık bildirmek gerekmez mi ya
Bennaser’i çöp ilan edenler kaç maçını izledi?Oyuncu ile negatif ya da pozitif hiç bir fikrim yok.Ancak herkesin nasıl bu kadar net fikri var hayret ediyorum.

Nerede yazıyor?Benasser'in gelme ihtimali yok. En kötü Josef gelir 6 numaraya yedeğe Mehmet Özcan ile
S.a renktaşlarım
Malum bayram telaşıyla bugün pek giremedim
Lütfen biri kısa özet geçebilir mi
Anlayan cıktı hele şükür aynen Falcao 'ya bonservis çıktısı görünmeyecek kiralama bedeli altında 3m ödenecek. Aslında falcaonun bonservisi + Bennaser kiralama ücreti toplamı 3m. Bennaser 'e 5m civarı bir opsiyon ekletirsek temiz iş olur.Bennaser ihtimali doğruysa şöyle bir senaryo vardır ffpyi kandırmak için falcaoya bonservis istiyorlarsa bedelsiz alıp o bedeli bennaser e aktarırlar. Onu da zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık şeklinde alırlar
Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum.Sende algılama.sorunu var ona benim yapabilcek birşeyim yok.Sen kendi yazdigini biliyormusun birader?
Sen FT de o planlamayi goruyorum demedinmi?
Goster!
Zevzek zevzek konusma. Bi iddaa attin ortaya arkasinda dur!
2024 te artık bunların bi önemi kalmayacak Şampiyonlar ligi için.Her koyun kendi bacağından asılacak.
Tabi 2024 teki organizasyonda mutlaka orda olmamız lazım.Fatih Terim'inde planlaması o yönde gözüküyor zaten.
SON CUMLENI ACIKLA. HANI NEREDE GORUYORSUN?