Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Augustin Villaya gider
Dzeko Monacoya gider
Falcao Romaya gider
Samatta biyerlere gider
Tosun Championshipe gider

Diagne elde kalir gibi durum var

32 yaşında adama bonservis vermek yanlış olur.

ismi ilk gündeme düştüğünde kafamdaki oyun planına göre bize faydalı olacağını düşünmüştüm.
morgan öyle sağa sola basan bir futbolcu değil ve hiç bir zaman da olmadı.
yüksek alan bilgisi sayesinde çok rahat top kazanır ve bu topları olumlu olarak oyuna sokar.
ayrıca kendi etrafında hızlı döner ve sırtı dönük top aldığında fernando gibi ağır kalmaz.
kaide kardeşim kendisinin bize uymayacağını bana çok defa söyledi ama onun kafasındaki oyun planını oynamayacağımızı da ben ona söyledim.
nitekim 3 ağustos 2019 galatasaray panathinaikos maçını izledikten sonra benim dediğime geldi.
ffp'nin olduğu dönemde bedelsiz ve uygun maaşa morgan'ı kiralamak bence iyi hamle olur.
he inşallah bakayoko olur ama morgan da öyle yabana atılacak bir futbolcu değildir.

(bkz: 2019-2020 sezonu)

7 Ağustos 2019 09:41 · gurrpeg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mmonaco golcü alamiyor degil. Adamlar net para harcamak istemiyorlar Falcao‘dan daha düsük adamlara. Zaten ondan iyisini de alamazlar. Bakalim bu isin sonu nolacak.

Monaco gibi bir takım transfer yapabilir mi?
Finansal olarak evet.
17 sine kadar Falcao'nun da oynayamayacağını düşünürsek.
Bence tek sorun bonservis.
Yönetim şimdiye kadar parayı basıp alırdı bu adamı ama Diagne'nin gidişi uzun sürdü.
Yönetim bedavaya almaya çalıştı ama bu mümkün değil.
Ben bugünlerde bu işin sonuçlanacağını düşünüyorum.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an yönetim 5 milyon vermeyi kabul etse bence Falcaoyu direk alır gelir onların forvet alıp elinin zayıflamasını ve Diagne satılırsa gelecek parayı bekliyoruz

Monaco gibi bir takım transfer yapabilir mi?
Finansal olarak evet.
17 sine kadar Falcao'nun da oynayamayacağını düşünürsek.
Bence tek sorun bonservis.
Yönetim şimdiye kadar parayı basıp alırdı bu adamı ama Diagne'nin gidişi uzun sürdü.
Yönetim bedavaya almaya çalıştı ama bu mümkün değil.
Ben bugünlerde bu işin sonuçlanacağını düşünüyorum.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aksine ben uzar diye düşünüyorum çünkü Diagne haberleri asparagas çıkacak gibi.Elde para yok ve biz o kadar bonservis veremeyiz

ligden yabancı al-ma-ya-cak-sın

araplara bile satamıyoruz ya

Hayır ligden Oyuncu alınır.Ama işi bileceksin.Hangi oyuncuyu alıp almayacağını iyi analiz ederek buna karar vereceksin.Klübün başına futbolcudan anlayan adamları getirerek bu sorunu çözeceksin.

Öyle ligden yabancı almayacaksın diyerek başımızdaki beceriksizlerin iş bilmezliklerini örtbas etmeye hiç gerek yok.

Göstere göstere,sırf egoları incinmesin diye transfer işinden anlayan adamları klübe almayarak Galatasaraya zarar verecekler.Her sene olduğu gibi gene elimize gelen fırsatı tepeceğiz..

Hala zamanımız var.İnşallah eksik olan mevkiler kaliteli isimlerle kapatılır.
İnşallah bir kerede olsun şu tataftarı eksiksiz iş yaparak şaşırtırlar.

Tosunun net maaşı 5.3 milyonmuş alt ligde veremezler o kadar

O brüt maas. Ingilizler hep brüt maaslari bildiriyor. Salah, Kane falan bile 200 bin brüt haftalik aliyor. Senede 10,4 küsür Milyon pound brüt oluyor. Salah net 6 milyona yakin aliyorsa, sence Cenk 5,3 aliyormudur?

O adam yanlis yazmis hem. Kaan Ayhan almanyada 1,5 milyon brüt bile zor aliyordur. Düsseldorf ligin en düsük maas veren takimiydi gecen sezon. Yunus Malli 1,8 milyon net almiyor. Adam 4-5 milyon brüt maas aliyor. Bu 1,8 den fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt