Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray shnederlin için evertona 1,5 milyon önerdi.Teklife olumlu bakan everton kararını 1-2 gün içinde bildirecek (hüriyet)

Şükrü Hanedar bakayoko ve shnederlinden bir tanesinin transferini bitirip dönecek (hürriyet)

Bu saatten sonra falcao falan beklemiyorum ben gelecek kim varsa premier ligden olacak umarim vasat herifler gelmez. Diagneyide bagrimiza basmamiz gerekir ne kadar mal, kaprisli, gerzekte olsa bu herif bu ligde iş yapıyor hacı gazlayıp performans almaya bakacağız

Arkadaşlar illa bir futbolcumuz üzerinden kutuplaşacaksak bu Belhanda AKA Faslı Barış Özbek olsun lütfen, Fernando değil.
Arkadaş fernandonun ölüsü yeter ne konuşuyorsunuz. Tamam bir ara sakatlandı formu düştü falan ama sahada duruşu yeter. Hala atalay matalay diyen var koca galatasaray ön liberosu 160 lık 17 yaşında tıfıllarla yürür mü?

Fernando lan bu bırak sahaya kariyeri top oynar? Her zaman ki nankörler işte

Biz inanmak isteriz istemeyiz ayrı da başkan dedi zaten uğraşıyoruz diye

Ya iyide ugraasiyoruz demek mutlaka alacagiz anlamina mi geliyor.

Normal sartlarda her taraftar o paralara aptallik olur demeli.

Ben Falcao hayraniyim resmen ama 25 milyon ne arkadas, bu nasil ticaret. Ölü yatirim resmen.

Öyle Sampiyonlar Liginde parasini cikarir olayini gececeksiniz bi kere. Yok öyle dünya.

skora katkı bakımından çok kötüydü.
35lik atibanın bile daha fazla skora katkısı oldu oynadığı süreler dahilinde.
Fernando'nun görevi skora katki mi adam ÖN LIBERO ;D

Lütfen biraz mantikli yorumlar atalim. Herkes skora katki yapsin da defansi kim yapacak? FT mi? Oyunu kim acacak? Kim alan kapatacak? Savunmayi ve takimi yönlendirecek?

Fernandodan ligde kötüsü yoksa, niye dis ülkeden adam getirmeye bakiyoruz? Hem para ülkede kalir, oyuncu daha ucuz ve düsük maasli olur. Ligde bizden haric 17 takim var ve yeteri kadar alternatif vardir o zaman Fernandoya. O zaman Mehmet Topal yarin gelip baslasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt