Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünde yazdım Manako çok :dans: bir kulüp. Bu :dans:lar oyuncu alacağı takıma elimde Falcao var onu satabilirsem alacağım diyerek o tarafa karşı pazarlıkta elini güçlü tutuyor, bize de oyuncu bulmam lazım önce diye bonservis vermemize zorluyor. Kimse koskoca monako 3e 5 e mi bakar demesin. Bunlar bakar hatta 500K ya bile bakar. Ama bize karşı blöfü kazandılar bizimkiler bonservis verecek, sonra bakın Manako alacağı santraforu arkasından hemen nasıl açıklıyor.
Monacoyu bilenler bilir ben bilmem mesela monacoda normal yol yokmus evlere ulasmak icin catilarda helikopter pisti varmis ve sadece helikopterle ulasim saglaniyormus.Demem o ki bunlar bizi agir seker.

Bakayoko seri belhanda feghouli babel 5lisi Diagneye 40 gol attirir
Screenshot_2019-08-03-00-23-49-787_com.google.android.youtube.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando ya bok atanlarin iyi bir golf seyircisi oldugunu dusunuyorum ben de.

Monchi denen ve sportif direktorlerin piri olan herif de zaten futboldan, futbolcudan hic anlamiyordu da 4.5 milyon para verdi Fernando ya bu yasinda!

sen demin elnenye cibilliyetsiz dedin

demek ki 22 yıl arsenali çalıştıran arsene wengerden işi daha iyi biliyorsun o adam 12.5 milyon euro bonservis verdirip aldırtmış oyuncuyu

her yaptığın yorumda kendini taca çıkarmasan iyi olacak

Elneny e kaldıysak Diagne işi yalan oldu demektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sen demin elnenye cibilliyetsiz dedin

demek ki 22 yıl arsenali çalıştıran arsene wengerden işi daha iyi biliyorsun o adam 12.5 milyon euro bonservis verdirip aldırtmış oyuncuyu

her yaptığın yorumda kendini taca çıkarmasan iyi olacak
El neny nerden geldi bilmiyorum ama o wengerde Fransız ve Fransa ligi hastalığı vardı

Falcao yuzunden avrupada heryerde iyice komik duruma dustuk. 1 futbolcu icin 2 aydir kosmak nedir abi. Falcao ise falcao ama takiminda bi prestiji olmali be kardesim. Artik millet falcao haberlerini dalgaya vurmaya basladi. 3 5 milyon eurolar yuzunden 2 ay 1 futbolcu pesinden kosmak tam bir komedi ya

Eldeki gerçek bilgilerle olası senaryo
G.Saray, Diagne’yi PL’de son gün olan yarın ( kapanış:19:00) Aston Villa’ya satmayı başarırsa;
Falcao, Cuma cezalı olduğu O.Lyon maçında Monaco’ya veda eder..
G.Saray, PL’de transfer kapanınca açıkta kalan 6’lar için masaya oturur.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

burada Bülent Timurlenk'in dediği gibi esas beklediğimzi şey monaconun forvet alması değil bizim Falcao için para verecek duruma gelmemiz süreç bunu gösteriyor.O yüzden Diagnenin satışı lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt