- 3 Haziran 2015
- 56.922
- 66.054
- 4.143
Milena Vidal, nasıl tanımazsın yahu..
DOS oynarmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milena Vidal, nasıl tanımazsın yahu..
Dikkat edersen bilerek hatirlatiyorum![]()
Ewt banega nerde kaldi?
satmadan alamıyoruz zaten eksideyiz o işi unut bence
Banega gelmezse Levent Akgun'un kombine alacagi kisi olmayi vaad ediyorum@Levent Akgün banega ile ilgili soylemini en kisa surede gerceklestirecektir. Gelemezse forumdan birine kombine alacam demis idi. Kayıtlara gecti bu post.
aynen. bugün en gec yaarin sabah belli olur diagne nin isi (pek sanmiyorum da)Premier lig de Transfer ne Zaman bitiyor yarin? 18:00?
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece sicarken foruma giriyor o herifSeref Aydin duyum bıraktı mi dün
Bedelsiz kiralanma konusu gündemde ikisinde diyelim kiraladın 1-.15 verdin 5 ile bir mi 5 de falcao etti mi bize 10m 3 zaten eksideyiz 13 nasıl olacakBen de diyorum ki o iş kiralıklar için de geçerli. Bakayoko yahut schneiderlin bir çuval patatese gelmeyecek değilmi? 2 oyuncu kiralayacağına gidip bunun bonservisini alırım.
Yav burada bir abi vardı banega gelmezse kombine alacam diyordu bende heveslenmiştim yani baya unutuldu gitti herhalde kombine işi
engelleyin ya şu şerefsizi spamlayın.buna inanan tenhada vurduruyordur.Agam gene cikmis piyasaya Ekli dosyayı görüntüle 54533