Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gitti
Falcao bitti

Yazın bunu.
Not alın.

07/08/2019 - 13:43
giphy.gif

34 yasina girecek falcao 5m bonservis ustune imza parasi oldu sana 23-24m euro maliyet bide ustune son sene bedelsiz cikis maddesi var artik falcaodan sogudum falcao gibi adamdan bile soğuttunuz beni
Cidden sıktı bu süreç artık.Çok büyük paralar gömüyoruz ayrıca.Bu paralara Samatta gibi daha genç bir forveti almıştık şimdiye.Zaten maaşı ve yaşı çok yüksek bir de bonservis verilmesi hiç içime sinmiyor.

Ömer'in son formundan sonra gideceğini sanmıyorum elimizde 6 tane bek oyuncusu var Linnes gibi bi joker de var açıkçası Emre Taşdemiri kiralamak mantıklı olur çocuk 1 sene oynasın bakalım toparlayabilmiş mi görürüz sonra sözleşme uzatırız duruma göre yoksa forma süresi bulması imkansız görünüyor. nagatomo linnes varken hatta ömeri de say 4.alternatif konumunda

Cidden sıktı bu süreç artık.Çok büyük paralar gömüyoruz ayrıca.Bu paralara Samatta gibi daha genç bir forveti almıştık şimdiye.Zaten maaşı ve yaşı çok yüksek bir de bonservis verilmesi hiç içime sinmiyor.
Gözardı ettiğiniz bişey var samatta falcaonun kramponunun bağcığı olamaz.

Hocamıza Allah uzun ömür ve uzun sabırlar versin. Adam valla iyi dirayetli. Bu sezon konuşmuyorsa kesin ağzından kötü söz çıkmasından korktuğu içindir bana böyle geliyor.

Düşünsene sen bir bina inşa edeceksin. Malzemeleri bekliyorsun. Ya hocam sen çatısız da götürürsün ser bir branda diyorlar. Sonra idare de ediyorsun. Bu sefer yine aynı teraneler çeşitli yerlerde eksikler ve işin sonu ya sen halledersine doğru gidiyor. Niye kardeşim halletmek zorunda değil ki bu adam. Sırf Galatasaray sevgisi yüzünden katlanıyor.

Yangın tayfa olarak gündüz ateşi harlıyoruz ama akşam kolpacıların haberlerine inananlar gelip bu ateşi söndürüyor bu şekilde verimli olamıyoruz maalesef.

Akşam falcao haberi ile cosup, sabah kalktığımızda hala takımda diagne.

Diagne bizide kendisine benzetti. Dengesizlestirdi. :-)

Falcao'yu açıkladığımız an rakipler lige havlu atacak durumdalar şu an. Elbette sahaya çıkmadan hiç bir oyuncu hakkında bir yargıda bulunamayız fakat Falcao demek psikolojik üstünlük demek. Rakiplerin moral olarak çökmesi demek. Kuş katliamı demek. Er yada geç takımımıza katılmalı.

Hadi artık düşsün bir iki haber yav, Colorado çölü şu an daha ıslak bizden, kuruduk !!111!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt