Bacağını eline verirler buradaFalcao ile uğraşacağımıza Sturridge için uğraşsaydık. en azından daha az maliyete biter, ileri de satma ihtimalimiz dahi olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bacağını eline verirler buradaFalcao ile uğraşacağımıza Sturridge için uğraşsaydık. en azından daha az maliyete biter, ileri de satma ihtimalimiz dahi olurdu.
Ula hem boyle (uzerine alinma) zirliyorsunuz. Duyumcu geliyor itin g.tune sokup kaciriyorsunuz.Hadi artık düşsün bir iki haber yav, Colorado çölü şu an daha ıslak bizden, kuruduk !!111!
Önce ben sallayacam.yazıyordu‚önceden yaziyormuydu‘ dedikodulari
1..2..3 basla
Twit gitmiş ne vardı
Doğru da önceden yazıyor muydu acabaFalcao Instagramde Monaco oyuncusu oldugunu silmis
Gerçekçi mi ?
Kaan a 6 -8 arası istiyorlar
Mehmet 1
Guga en az 7
Muleka 2
Bakayoko 2.5 kiralama en az
20 milyon burası
Diagne mariano ozornwafor toplam 14 milyon anca eder o da ederse.
Üzerime alınmayayım da benim öyle duyumcu kovalama gibi taraklarda bezim yok zaten, ben okurum yazarım çok karışmam forum içi dengelereUla hem boyle (uzerine alinma) zirliyorsunuz. Duyumcu geliyor itin g.tune sokup kaciriyorsunuz.
Cidden anlamakta sikinti cekiyorum su forumdaki gobelleri
Oooo Selamun Hello rengo.bugün forvetimiz adem mi babel mi? ikisinin de asıl mevkisi forvet değil. diagne daha dün geldi oynamaz. kambur mitro da oynarsa bizi verem eder gönderilmeli