Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
Bu mimar işi için iyi reklam yaptı doğru ama şunu unutmasın bu taraftar bunu unutmaz bu iş olmaz ise adamı silkelerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Şafak Çak ı en az 10 milyon kişi tanıyor bi açıdan bakınca iyi reklam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olay çok basit de bizimkiler ısrarla anlamak istemiyor. Adam yeni evlerini döşeyecek ve bu konuyu görüşmek için yanlarına gitti.bukadar basitBen bazen kolay işleri zor anlarım yapım icabı...
Şimdi çok salak değilsem bu Şafak Falcao Ailesinin oturacağı evi oradan dizayn ediyor.
Başka bir açıklaması bence yok bu Şafak Cak olayının.
Istanbullu bir iç Mimar ne yapsın orada yoksa. Monaco da iç Mimarın Allahı vardır o kadar Milyarder arasında
Ahmet Denizci mi şüphelenmiştim zaten

Bu 10 milyon kişinin 2milyonunun evi olsa,bu 2 milyon kişinin 300 bin kişisi evini bu mimara yaptırsa,ev başı 1000tl para alsa ohhh.Mimar Come to GalatasarayŞu an Şafak Çak ı en az 10 milyon kişi tanıyor bi açıdan bakınca iyi reklam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayir reklam yapsa da sanki ekonomi çok iyi de burdan birileri çıkıp ula dur şu mimara evi restore ettireyim mi diyecek?reklama pek ihtiyaci yok gibi 6 yildir jennifer lopezle calisiyormus
Mimarlar eskiden yapılarıyla ünlüydü...
İroniydi renktaş zaten Ahmet Denizci çok değişik bir arkadaş admin de değil ayrıcaOnu tanımıyorum kendi hesabından başkasını kullanmaz benim söyledigim kişi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilkent Otel yazmış birisi. Öyle bir otel var mı onu bile bilmiyorum twitterda gördümİyi geceler arkadaşlar takım Ankara’da hangi otelde kalıyor acaba bilen var mı?