Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.webp

Falcao yuzunden avrupada heryerde iyice komik duruma dustuk. 1 futbolcu icin 2 aydir kosmak nedir abi. Falcao ise falcao ama takiminda bi prestiji olmali be kardesim. Artik millet falcao haberlerini dalgaya vurmaya basladi. 3 5 milyon eurolar yuzunden 2 ay 1 futbolcu pesinden kosmak tam bir komedi ya

Ne alakası var kardeşim falcao dediğin adam world clas adam herşey para değil o transfer de öyle olsa Çin'e Katara giderdi çoktan adam seçici kendisi

Eyvah eyvah eskilerin duyumcusu şimdilerin kolpacısı Şeref Aydın'ın kendisi yetmiyor şimdide çakması çıkmış.

schneiderlin bizim için en iyisi olur

Şahsen ben Bakayokonun çok büyük patlama yapacağını düşünüyorum öne geçtiğimiz cl maçlarında tam oyunu tutmalık adam baskı yediğimizde 2 çalımla kanatlara aktarabilir ama Wanyama sakatlıktan Schneiderlin ise oyun yapısı itibariyle bunlardı yapması çok zor gerekirse 2-3 kiralık verelim 18 civarı opsiyon koydurmak bize iyi para kazandırabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne için hasta raporu çikartsak UEFA bize 10 M luk kredi açarmi

Elneny ve Şınaydırlayn çok yanlış isimler. İhtiyacımız olan adamlar Wanyama yada Bakayoko. Umarım bir çılgınlık yapmayız bu konuda.

Geçen yaz Gomis'i sattık ve şu an 3. transfer dönemindeyiz. Son 25 güne girdik hala forvet alınamadı. Biz 2 yıldır şampiyon olan bir takımız ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Söyleyeceklerim bu kadar. Skandalın boyutunu sizlere bırakıyorum.

verdik ya devre arası 10 milyon avro diagneye. sonra şampiyon olunca 3 milyonda bonus bayıldık. yetmedi mitroglunu da aldık.

daha ne kdr forvet alalım rtş. size de adam beğendiremiyoruz

diagneye verilen +3'lük bonusu biri resmi kaynaklar araciligiyla kanitlayabilir mi ben merak ediyorm bunun kaynağını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt