Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mustafa Solak in kaynagina göre (yöneticiler olarak üstlenmiyoruz herkes kendisi karar verecek. Adama da yüklenmeyin, o da duyumcu felan degil hepimiz haber getiriyoruz buraya. YAMYAM TAYFA RAHAT DURUN YANI):

Yarın falcao kap bekleniyor,,, ahmet bulut yarın falcaoyu almaya gidiyor.

Adam korkudan aciklayamiyor duyumcu olarak gösterilmesin diye. Sallayacaksaniz direk kaynaga sallayin!

@Mustafa Solak in kaynagina göre (yöneticiler olarak üstlenmiyoruz herkes kendisi karar verecek. Adama da yüklenmeyin, o da duyumcu felan degil hepimiz haber getiriyoruz buraya. YAMYAM TAYFA RAHAT DURUN YANI):

Adam korkudan aciklayamiyor duyumcu olarak gösterilmesin diye. Sallayacaksaniz direk kaynaga sallayin!
kaynağı güvenilir mi peki

Bakayoko dan da ses kesildi ne olduysa, yalnız Falcao ve baka beni acayip heyecanlandırıyor yani ne bileyim 2012 de bile içime sinmeyen bazı bölgeler vardı iyi olmasına rağmen engin falan zayıf geliyordu gözüme ama 2000 kadrosundan sonra bu ikisi gelirse tam kadro olmuş olacak gözümde. Hem teknik hem delici hem azman kadro

Benim sıralamam;

1. Bakayoko
2. Elneny
3. Morgan

Ha hangisi gelse sevinirim bana göre üçü de bizim kalitemizi çok yukarılara çıkarır ama Bakayoko çok daha güzel olur, umarım o gelir.

İngiltere'den gelecek isim konusunda çok endişeli değilim. Transfer dönemi bitmesine yakın o iş bitecektir. Şu FALCAO meselesi haddinden fazla uzadı. Artık ya Rezil olacağız yada VEZİR olacağız. Verebiliyorsak yada Falcao kabul ediyorsa ödesin bonservisi bizde kendisine parayı öder FFP'yi de deldirmeyiz. Son bir sezon kaldı. FFP illetinden kurtulduğumuz anda har vurup harman savurmak istemiyorsak bu FFP deki al sat dengesine uymalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt