Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Bu saatte KAP gelme ihtimali nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingilizler her b.ku biliyormu peki?duyumcular patladi diagne villa olayinda. ingilizler yok diyor
Belottinin kafasini alirlar ancasictik ... belotti veya augustin istiyorlar
Bu nu da sürekli serkan reçber sürekli kötülüyor hatta Fener’e bile olmaz diyorSchneiderlinin bu ikisine göre oyun kurma ve pas yeteneği daha iyi galiba o yüzden tercih ediliyor olabilir ha ben olsam bakayoko-schneiderlin-elneny derdim
Ahmet Bulut yarın uçuyor mu Fransa'ya,duyum gerçek olabilir mi?İngiltere'den gelecek isim konusunda çok endişeli değilim. Transfer dönemi bitmesine yakın o iş bitecektir. Şu FALCAO meselesi haddinden fazla uzadı. Artık ya Rezil olacağız yada VEZİR olacağız. Verebiliyorsak yada Falcao kabul ediyorsa ödesin bonservisi bizde kendisine parayı öder FFP'yi de deldirmeyiz. Son bir sezon kaldı. FFP illetinden kurtulduğumuz anda har vurup harman savurmak istemiyorsak bu FFP deki al sat dengesine uymalıyız.
elneny gelmez umarım afrikalı doldu takım
Dybala'yı isteyeni bile gördüm tweetlerin altında. Bu bedellere çıkmazlar Belotti'de Augustin'de gitmez onlara zaten.sictik ... belotti veya augustin istiyorlar
Gözlüğünü çıkar dedi sonrasını biliyorsunünsalı yediniz mi admin
Kupayi bizim yedeklerin bile almasi lazim o yuzden soyledim soz konusu kupaysa zaten aliriz sikinti yokAllahtan hoca senin gibi düşünmüyor.Yoksa Arsenal maçından önce Türkiye kupası finalinde Antalyaspor maçında futbolcuları kendine getirmezdi ve kupayı alamazdık
Seri geliyorsa Bakayoko niye gelmesin? Takimda fransizca konusan Feghouli, Luyindama, Belhanda ve Seri var. Takima kolay uyum saglar. Sampiyonlar Liginde oynayacak.O zaman schneiderleini alirlar büyük ibtimalle
Bakayoko gelmez buralara
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Schneiderlin
Seri Belhanda
Feghouli Falcao Babel