- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
efsane ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiyen yemiş çoktan :0@Vasfi Vural ı yedirmeyiz dağılın.
Ben fitim morgana united gormus adam her turlu zekasiyla oynar sanki fernando cok sertti morgan fernando kadsr beyinli ve ondan daha teknik bir adamO listeden gelen isim Morgan Schneiderlin olur bence.
Şınaydırlayn için bir aydır uğraşıyolar. Bakayoko zaten italyada oynamak istiyor, ikna etmeleri zor. Şınaydırlayn olur bence.sence mi net bir sence mi kardeşim.
Alakasi yok, forumda oyuncunun tipine gore degerlendirme yapacak en son kisiyim, bana oyuncunun kalitesi, bize verecegi katki onemli banane tipinden.topla arası ikisinden de iyi
bakayokoyu viera yapıp elnenyi mustafa sarp yapmıyor musunuz çıldırıyorum ya
tipe bakıyonuz heralde sırf
GSC App
ben çok iyi bilmiyorum oyuncuyu sence iyi bir oyuncu mudurŞınaydırlayn için bir aydır uğraşıyolar. Bakayoko zaten italyada oynamak istiyor, ikna etmeleri zor. Şınaydırlayn olur bence.
adminliğe terfi etmem için gerekli kulisi yapar mısın?efsane yakral arada bir geliyor
Teknik olarak cok sey beklemeyelim hemen hemen ayni ayardalarBen fitim morgana united gormus adam her turlu zekasiyla oynar sanki fernando cok sertti morgan fernando kadsr beyinli ve ondan daha teknik bir adam
Açıkçası bunun birçok sebebi var oyuncu gününde olmaz yanındaki adamlar temposuzdur vs zaten donk temposuz bir adam yanında fernando felan oynayıncada hep sıvıyor üstelik Fernando yüzünden 8no da oynadı diye hatırlıyorum Başakşehir maçında yani schneiderlin gelirse eğer sanki fp olarak çok kötü bir hamle olacak gibi geliyor bana çünkü maaşı epey yüksek olurnerde veriyor yav 1 maç oynasa 3 maç yok başakşehir maçının ilk yarısında piknik yapıyodu herif bizim ceza sahası önünde
Messi'den teknik hareketlerHatun kim acaba?!
![]()
teknik olarak bence morgan cok onde fernandodan ve tabi yas olarwkta kucukTeknik olarak cok sey beklemeyelim hemen hemen ayni ayardalar
Müspet bir ivme mevcutNoldu şimdi Falcao geliyor mu?
Bir süredir yoktum.
adminliğe terfi etmem için gerekli kulisi yapar mısın?
Bende çok izlemedim kendisini açıkçası. Ama transfermarkette transferleri çok yüksek bonservisli olmuş..ben çok iyi bilmiyorum oyuncuyu sence iyi bir oyuncu mudur