Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun yıllık 8 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen Monaco, menajer Jorge Mendes'e bir şart koştu:

"Falcao'yu bırakıyoruz ama sen de bize bedelsiz, daha ucuz ve iyi bir golcü bulacaksın."

Bakayoko buraya gelebilir aslında herif hem müslüman hem cl oynicak zaten milan falanda istemiyor galiba orta sıra takımlarada kendisi gitmez sanki

Bence hic basinda adi cikmayan bir orta saha alinir..Yani isim sabahtan piyasaya duser aksamina kap gelir hemen oldu bitti tarzi..sadece bir his

eskişehir mali olarak zor durumda mehmet özcanı satacaklar nakit 1milyon eurolara cıksak bence rahat alırız ki bence deger bu cocuga

Söylediğim gibi inşallah bakoyoko yerine felan inşallah schnederlin olur burada büyük fark yaratır çok klas bir oyuncu

Kupa yı alalım, direk sonrası Falco KAP

Hep beraber orgazm oluruz umarım yarın :-)

Morgani ben cidden istiyorum cunku bonservisini alabiliriz satinalma opsiyonu ile daha 29 yasinda tutarsa 3 sene rahat oynar sonra satariz bile bakayoko bir sene sonra geri gider

Pas kalitesi,oyunu başlatma ve oyun görüşü açısından Morgan daha iyi. Buna karşılık savunma ve yırtıcılık açısından Bakayoko daha iyi gibi gözüküyor. Bize hangisi lazım acaba bilemiyorum. Seri ve Belhanda savunmaya pek katkı veremeyeceklerse Bakayoko daha mantıklı gibi. Tabi daha maliyetli olur diye düşünüyorum. Geçen sene Milan sırf kiralamak için 5 milyon euro vermiş.

Çöp gibi duruyorlar

Bence hic basinda adi cikmayan bir orta saha alinir..Yani isim sabahtan piyasaya duser aksamina kap gelir hemen oldu bitti tarzi..sadece bir his
EA4TPg3VUAEBtMf

Falcao'nun yıllık 8 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen Monaco, menajer Jorge Mendes'e bir şart koştu:

"Falcao'yu bırakıyoruz ama sen de bize bedelsiz, daha ucuz ve iyi bir golcü bulacaksın."
EAeexv_XYAEIOvQ.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt