Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.464
- 8.809
- 1.698
Gunaydin. Yahu gece 1 de uyudum falcao geliyodu sabah uyandim gene mi yalan oldu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco: Forvet alayim, ardindan 2-3m€'da bonservis alirim.
Biz: Bonservis odemeyiz, odersek 1-2m€ oderiz.Hala alay etme cesaretlerini kendilerinde bulabiliyor mu fenerbahçeliler? Allah allah, benim çevremde ağzını açabilen yokFalcao konusunu kim İbrahimovic transferi kıvamına getirdi! Bu adamı kim bu kadar önemli transfer noktasına taşıdı. Utanmaz Fenerbahçeliler alaycı bir şekilde “ne oldu Falcao geldi mi? İbrahimovic’i yedeğe mi çekeceksiniz?” diyor.
Transfer bölgelerini ölüm kalım meselesi yapın ancak futbolcuları olmazsa olmaz şeklinde şişirmeyin. Rezil oluyoruz elaleme!
Ali koca saydiran tayfa var benim yakinimdaHala alay etme cesaretlerini kendilerinde bulabiliyor mu fenerbahçeliler? Allah allah, benim çevremde ağzını açabilen yok![]()
Falcao konusunu kim İbrahimovic transferi kıvamına getirdi! Bu adamı kim bu kadar önemli transfer noktasına taşıdı. Utanmaz Fenerbahçeliler alaycı bir şekilde “ne oldu Falcao geldi mi? İbrahimovic’i yedeğe mi çekeceksiniz?” diyor.
Transfer bölgelerini ölüm kalım meselesi yapın ancak futbolcuları olmazsa olmaz şeklinde şişirmeyin. Rezil oluyoruz elaleme!
Amin. Cümleten renktaş.Günaydın arkadaşlar. Allah güzel insanların işini rast getirsin.

Falcao konusunu kim İbrahimovic transferi kıvamına getirdi! Bu adamı kim bu kadar önemli transfer noktasına taşıdı. Utanmaz Fenerbahçeliler alaycı bir şekilde “ne oldu Falcao geldi mi? İbrahimovic’i yedeğe mi çekeceksiniz?” diyor.
Drogba ve jardelden sonra gelen en iyi 3. santrafor olacak. Tabi ki hepsi Türkiyenin en büyük kulübüne geldiVedat murici as Santrforu olanlar diyor bunu öyle mi?
İbra belkide daha fantastik tarzı mevcut olsada falcaonun kariyeri ve performansı yapmana atılacak birisi hiç değil.
Falcao bir kenarda dursun çünkü cidden midem bulandı artık Falcao Falcao Ahmet Bulut Mendes Monaco falan.
Bu Onyekuru için 13 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmış sanırım Monaco , Everton ile bu ancak Henry gitmek istemiyor belli ki , biz zorunlu opsiyon ile bir sezon daha kiralayalım 2 milyon kiralama , sezon sonu 10 milyon zorunlu opsiyon.