Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir kişi mevcut zaten. Şükrü hanedar bu görevi üstlenen kişi. Yeterli mi değilmi bu görev için bilemem artık. Pek bilmiyorum açıkçası seviyesini.

Yetersiz olduğu belli değil mi? Takımı 6 ay forvetsiz bıraktıktan sonra son dakikada kasımpaşa'nın çöp forvetine 13m vermek için Ş. Hanedar olmaya gerek yok yani. Albayrak bile yapardı o kadarını. Aylarca Modeste, Alan, Pato, Banega, Falcao ile oyalanıp sıfır sonuç elde etmiş adamın nesi yeterli olacak? Herkes Abdüre kızıyor ama asıl bu adam işlere beceremeyen. Kendisi Abdürrahim'in GS lisesi görmüş modeli. İşini bilen bir adamımız olsa ne 6 ay forvetsiz kalırdık, ne son dakika Diagne kazığı yerdik. Bak neredeyse Türüç ve Müriç kazığı yiyecektik, yalı çocuğu sayesinde kurtulduk.

Aston villa diagneyi transfer eder bizde falcao ile oyalanıp transfer edemez isek geçen sezon ki gomis senaryosunu yaşarız umarım aynı hataya düşmeyiz.

vay arkadaş dün totem yaptım girmedim nete hala aynı yerdeyiz

Amca bizi bi sal
IMG_20190807_083934.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu nasıl ciddiyetsizlik ya bırakında falcaoyu almaya gıdeyım demeler falan. Monaco olsam bende bonservıs ısterım oyle reklam ettık kı ıcınden cıkamadık

Düşünün yarın diagne gidiyor cuma falcao kapı cumartesi Türkiye'de anlatırken bile ıslandım

Günaydın, rüyamda gördüm bugün Falcao’dan çok somut bir gelişme bekliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel yaklaşım Renktaşım peki seneye 10m yi nereden bulalım?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sezon CL oynasın zaten çok daha fazla teklif gelir :)

Onu geçtim iki tane patlama yapmaya müsait çift haneli rakamlara Avrupa'ya transfer yapma ihtimali olan isim var artık elimizde. (Luyindama , Marcao)

Onun dışında belli bir piyasası olan yine Avrupa'ya belki Rusya'ya belki Araplara satarak çift haneli bonservis kazanabileceğimiz birkaç isim daha var. (Belhanda , Feghouli vs.)

Günaydın beyler. Bu sabah işe giderken dolaptan rastgele siyah bir t shirt alıp giymiştim, GsStore ürünü çıktı.Geri değiştirmedim de. Daha önce hiç gitmemiştim iş yerine Galatasaray t shirti ile. Beni gören bugün Falcao geliyor heralde ondan giymişsin diyor. İnşallah bugün alacağımız güzel haberlerin habercisidir. Kupayı kaldıralım, Diagneyi yollayalım ona da razıyım.

Bu sezon CL oynasın zaten çok daha fazla teklif gelir :)

Onu geçtim iki tane patlama yapmaya müsait çift haneli rakamlara Avrupa'ya transfer yapma ihtimali olan isim var artık elimizde. (Luyindama , Marcao)

Onun dışında belli bir piyasası olan yine Avrupa'ya belki Rusya'ya belki Araplara satarak çift haneli bonservis kazanabileceğimiz birkaç isim daha var. (Belhanda , Feghouli vs.)
-5 m € zor toparladık -10 gibi bir riske gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt