Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaonun 16/17 sezonunda oynadığı futbol nedir öyle ya? Atmadığı gol kalmamış herifin. Boş tribünlerde bile attığı her gole deli gibi seviniyor, golle besleniyor adam :D Arenada fileleri felan yırtar galiba. İnşallahhhh diyelim..

Zaten Falcao Atm ve Porto dahil oynadigi tum kulup taraftarlarini toplasan yarattiklari atmosfer GS ın çeyreği etmez. Onun da ihtiyaci olan bizim gibi bir ortam. Adam bıktı tiyatro seyircileri önünde futbol oynamaktan.

Bu 5 milyon bonservis sorunu ise cozulecektir etrafindan dolasilip. Falcao ya aldirilir bonservis 6 milyon imza parasi gibi verilir o da monakodan alir bonservisi.

Evet Falcao totalde 25 milyon euroya mal olacaktir ama getirisi de olacaktir. Seneye GS ın stad sponsoru yenilenecek. Falcao gibi yildiz isimler olmadan nasil olacak o iş ? Seneye tekrar CL de olmamiz da gerek daha kolay sponsor bulmak icin. Ayrica psikoloji acisindan da bu transfer şart çünkü bu kadar dillendirilmisken Falcao yu almak zorunda artik yonetim.

Bu sefer de beceremezse yönetim,en büyük destekçisi taraftarı kaybeder. Her sene büyük bir isim konuşuluyor taraftarlar oyalanıyor! Beceremeyeksen hiç bulamayacaksın bu işlere arkdaş! Maddi durumumuz el vermiyor başka ucuz gelecek vaat eden transfer yapacağız dese taraftar hiç bir şey demez! Ama diğer türlü taraftar doldu artık. Ya herro! Ya merro!

Hala alay etme cesaretlerini kendilerinde bulabiliyor mu fenerbahçeliler? Allah allah, benim çevremde ağzını açabilen yok :D
Mustafa Fenerlilerin kimseyle alay edecek hali mi kaldı yapma Allah aşkına. Şurada onların dediğini gerçekten umursayan kaç kişi var prim vermeyin şunlara artık. İçten içe altlarına sıçıyor herifler korkudan herkes farkında bunun. Onun saldırganlığı tamamen.

Falcao da gelmezse ne yapalım yani, çok üzülürüm yalan yok ama üç tane bebenin bizimle dalga geçtiğini sanması en son problemim olur.
Vedat murici as Santrforu olanlar diyor bunu öyle mi?

İbranın belkide daha fantastik tarzı mevcut olsada falcaonun kariyeri ve performansı yamana atılacak birisi hiç değil.

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Ancak hala küstahça konuşabiliyorlar. Utanan sıkılan Fenerbahçeli var diyorsunuz da nerede bunlar? Türkiye’de metrekareye en çok Fenerbahçeli düşen ortamda yaşıyorum. Buradakiler de hala gayet kibirli!

Monaco forvet aldığı zaman, Falcao gelecek.

Eee almazsa, Falcao yatacak? Diagne gidip Falcao'da yatarsa...

Falcao yattı gibi yav

Zaten gelmeyeceğini düşünüyordum. ulan %10da olsa bi umut vardı o da yavaş yavaş sönüyor.
mimarı pompacısı vssi konuşuyosa

monaco zaten ilk hafta falcaoyu oynatamıyor hıc bı alakası yok monaconun forvet konusuyla bunun ben hıç sanmıyorum falcaonun oynayacagı ılk mac zaten 17 ağustos daha 10 gün var.

Edin Dzeko ile yollarını ayırma ihtimali bulunan Roma, golcü alternatifleri arasına Radamel Falcao’yu da aldı. ( Corriere dello Sport)

Re: #avfc striker search. Cross Galatasaray forward Mbaye Diagne off the list. There hasn't been any serious interest from Villa
@TheAthleticUK
understands. Expecting a busy few days still.

HOAYDAAAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt