Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
hacı rüyayla olacak iş değil galiba...Günaydın, rüyamda gördüm bugün Falcao’dan çok somut bir gelişme bekliyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı rüyayla olacak iş değil galiba...Günaydın, rüyamda gördüm bugün Falcao’dan çok somut bir gelişme bekliyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Transfer-i Memnu
Şöyle diyim takıma cuk oturur. Marcao,Luyindama gibi.o çocuk potansiyelli ama şu an için o bölgeyi dolduramaz henüz. Küfür eder taraftar iki maçta. Yedek olarak olabilirdi, ama yabancı sayısı malum.
Falcaonun 16/17 sezonunda oynadığı futbol nedir öyle ya? Atmadığı gol kalmamış herifin. Boş tribünlerde bile attığı her gole deli gibi seviniyor, golle besleniyor adamArenada fileleri felan yırtar galiba. İnşallahhhh diyelim..
Bize afiyet olsun demek düşer.Yiyen yemiş çoktan :0
Şöyle diyim takıma cuk oturur. Marcao,Luyindama gibi.
Hala alay etme cesaretlerini kendilerinde bulabiliyor mu fenerbahçeliler? Allah allah, benim çevremde ağzını açabilen yok![]()
Mustafa Fenerlilerin kimseyle alay edecek hali mi kaldı yapma Allah aşkına. Şurada onların dediğini gerçekten umursayan kaç kişi var prim vermeyin şunlara artık. İçten içe altlarına sıçıyor herifler korkudan herkes farkında bunun. Onun saldırganlığı tamamen.
Falcao da gelmezse ne yapalım yani, çok üzülürüm yalan yok ama üç tane bebenin bizimle dalga geçtiğini sanması en son problemim olur.
Vedat murici as Santrforu olanlar diyor bunu öyle mi?
İbranın belkide daha fantastik tarzı mevcut olsada falcaonun kariyeri ve performansı yamana atılacak birisi hiç değil.
Konu dışı ama FFP sattığın kadar al ne zaman bitiyor bizim için ?
Monaco forvet aldığı zaman, Falcao gelecek.
Eee almazsa, Falcao yatacak? Diagne gidip Falcao'da yatarsa...

İkisi de gelsin başlasın. Doucoure yaşına göre baya iyi. Yani izlediğim kadarı ile söylüyorum.Marcao ona bakarak epey tecrübeli. Doucoure 19 yaşındaymış daha. 4sene var aralarında. Önce Mehmet Özcan alalım yedek olarak birileri kapmadan.