Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'da sona doğru

Evet bu bir bilgi toplama sonucunda oluşan bir birikimdir

Haftalardır dolaşan haber ve bilgileri analiz ederek sonuca ulaşabilmenin mutluluğunu yaşıyorum

Gerek yabancı basın olsun, gerekse kendi basınımız olsun çıkan haberler doğru yada yanlış olarak aktarıldı elbette

Fakat bu öyle kolay oluşacak bir transfer olmayacaktı, bu en başından belliydi

Transfer sadece kulüple biten bir şey değil

Aile en başta önemli noktaydı Falcao için

Aileni bir başka ülkeye taşımak, bir başka dil'in içine sokmak hiçte kolay değil

Aile işi çözüldü ve bu transferin en önemli noktası olduğunu düşünüyorum

Bir çok teminat verildi, bir çok sözler verildi, bir çok olanak sunuldu ailenin yaşantısı için

Aile cepte!

Sıradan bir oyuncu transferi olmadığı için elbette biraz sancılı geçecek

Hem maddi olarak hemde manevi olarak

Aldığımız bilgiler doğrultusunda bu transfer %100 gerçekleşecek

Evet, 100'den eksik bir ihtimal vermiyorum

Gazetelerde, TV'lerde prim ve reyting üzerine kurulu bir düzen var orası ayrı bir konu

Falcao, Monaco'ya takımdan ayrılmak istediğini dile getirmiştir

Takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncuyu tutmak huzursuzluk yaratacağının bilincindeler

Monaco kaynaklarından toplanan bilgiler gösteriyor ki eli ayağı tutuşmuş durumunda olan bir kulüp var

Er yada geç bu sonuçlanacak

Transfer komitesinde ciddi ve gerçekçi kişilerin yer alması açıkçası heyecan verici

Ama şunun bilgisini verebilirim

Falcao, Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun

Ve yine unutulmamalıdır ki;

Aslolan Galatasaray'dır!

Dzeko Roma da kaç kazaniyor?

Ayrica Dzekonun Monacoya gidecegini sanmiyorum

Falcao'da sona doğru

Evet bu bir bilgi toplama sonucunda oluşan bir birikimdir

Haftalardır dolaşan haber ve bilgileri analiz ederek sonuca ulaşabilmenin mutluluğunu yaşıyorum

Gerek yabancı basın olsun, gerekse kendi basınımız olsun çıkan haberler doğru yada yanlış olarak aktarıldı elbette

Fakat bu öyle kolay oluşacak bir transfer olmayacaktı, bu en başından belliydi

Transfer sadece kulüple biten bir şey değil

Aile en başta önemli noktaydı Falcao için

Aileni bir başka ülkeye taşımak, bir başka dil'in içine sokmak hiçte kolay değil

Aile işi çözüldü ve bu transferin en önemli noktası olduğunu düşünüyorum

Bir çok teminat verildi, bir çok sözler verildi, bir çok olanak sunuldu ailenin yaşantısı için

Aile cepte!

Sıradan bir oyuncu transferi olmadığı için elbette biraz sancılı geçecek

Hem maddi olarak hemde manevi olarak

Aldığımız bilgiler doğrultusunda bu transfer %100 gerçekleşecek

Evet, 100'den eksik bir ihtimal vermiyorum

Gazetelerde, TV'lerde prim ve reyting üzerine kurulu bir düzen var orası ayrı bir konu

Falcao, Monaco'ya takımdan ayrılmak istediğini dile getirmiştir

Takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncuyu tutmak huzursuzluk yaratacağının bilincindeler

Monaco kaynaklarından toplanan bilgiler gösteriyor ki eli ayağı tutuşmuş durumunda olan bir kulüp var

Er yada geç bu sonuçlanacak

Transfer komitesinde ciddi ve gerçekçi kişilerin yer alması açıkçası heyecan verici

Ama şunun bilgisini verebilirim

Falcao, Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun

Ve yine unutulmamalıdır ki;

Aslolan Galatasaray'dır!
Bende birçok şeyin çözüldüğünü düşünüyorum hatta belki de bonservis konusunda sona gelindi kısa zamanda açıklama yakın gibi geliyor

Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım:)

Sıkı bir Terimciyim Allah başımızdan eksik etmesin.

Bu sene çok zor geçeçek gibi duruyor. Dün Nihat Özdemiri dinledim, sanki topu tüfeği ne varsa bu Galatasarayımıza saldıracakalar gibi.

Matt Maher

#avfc still keen to add a striker in the next 48 hours but Galatasary's Mbaye Diagne is not on their list.

ULAN NOLUYOR
çok kötü elimizde kaldı bu herif felaket bi kazık yedik. Harbi yandık. 3 e 5 e bakmadan çıkarmaz lazım bu herifi elimizden. 9 mu geldi sat arkadaş sat bekleme 1 için.

20190807_091630.webp
ahmet bulut tekrar monacoya gidecekmiş.bu sefer bonservis vereceğiz belliki.ali naci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt