Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten her yaz transfer dönemi kabız oluyoruz. İletişim sıfır,ne oluyor ne bitiyor bütün her şey çakma duyumcuların elinde kalmış. Muhabirler vasat. Şiştim gerçekten. Haftaya lig başlıyor biz hala 6 numara/forvet ve stoper alternatifi bekliyoruz. Diagne ayrı mesele zaten.

Jardim 10-15 soruluk konuşmaya yanıt vermiş.Falcaoda sorulunca kalsın istiyorum ama bana bağlı değil.kendisi ile yönetime bağlı demiş.yönetim tutacak olsa çoktan sözleşme imzalatırdı zaten.

fransızcadan ingilizceye çevrilmiş hali

Beyler simdi Diagneye lisans cikartirlarsa Forma numarasida 9 olur o zaman Diagne gider Falcao gelirse 9 alamaz gene 9 fantezimizin icine etmis olacaklar

Diagne hırbosu gitmezse yeni transfer yapmayı geçtim, aldığımız oyuncuların parasını nasıl sıfırlayacağız biz? Kâbus gibi bir adam ya yapıştı gitmiyor elimizi kolumuzu bağladı.

L'Equipe

"Falcao'ya Monaco freni" Monaco, Ben Yedder ve Batshuayi transferleri üzerinde çalışıyor ve Falcao'nun gidiş süreci uzuyor. Onyekuru transferini bonuslarla birlikte yaklaşık €15M'a bitiren Monaco, santrfor bulamazsa Falcao'ya 1 yıl daha sözleşme uzatma teklif edecek.

Monaco'nun teklif edebileceği sözleşme, daha düşük bir maaş üzerinden olacak. ASM, kaptanı için yaklaşık €5M bonservis bedeli istiyor. Müzakereler sürüyor ve Falcao'nun Monaco'dan ayrılma ihtimali % 90.

1565178098302.webp

Geçen yaz Gomis'i sattık ve şu an 3. transfer dönemindeyiz. Son 25 güne girdik hala forvet alınamadı. Biz 2 yıldır şampiyon olan bir takımız ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Söyleyeceklerim bu kadar. Skandalın boyutunu sizlere bırakıyorum.

Evimin 10 dakika uzağındaki statta Galatasaray maçına gidemiyorum, Galatasaray tarafında bilet bitmiş, Akhisar tarafında bilet alabilmem için de Galatasaray possolig'imin olmaması varsa iptal edilmesi ve Akhisar Passolig kartımın olması gerekiyormuş. Bu ne saçma sapan bir sistem sadece Türkiye'de görülecek komik bir durum. Sonra neden stadyumlar boş kalıyor deyip duruyorlar. Bir bilet alabilmek için onca para harcamak bir yana akla karayı seçiyoruz. Aklını seveyim senin TFF.

Jardim: " falcao nun kalmasını isterim o bizim kaptanımız ve iyi bir profesyonel. Fakat kulüp ile aralarında bir anlaşmazlık/pazarlık söz konusu. Bu konu beni aşıyor, yönetimle falcao arasında" demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt