Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle spk ile anlaşmaları var belli bi miktarın altını açıklamıyorlarAlakası yok bildirmemesi ffpyi delmesini sağlamıyor ki istediklerini yapsınlar şeffaflık iyidir
İşin komik tarafı bu kekolar Deniz'in 2 milyona alındığına inanıyorlar. Madem 2'ye alındı açıklasanıza şu kadar bonservis verdik diye. Neden söyleyemiyorlar?arkadaşlar bir şey sorucağım bu şikeciler transferlerini neden kapa bildirmiyor? deniz türüç'e ne kadar bonservis ödedikleri hala muamma her yerde farklı bir rakam yazıyor.
16.00 da veli yiğit başlıyor TRT sporda
İzlemek isteyenlere duyurulur
5m altı açıklamıyorlar ama bu sadece medyada algı yaratırken kullanılır ben kandırılmak istemiyorum neyse o açıklansın çok daha iyi niye enayi olalımYok öyle spk ile anlaşmaları var belli bi miktarın altını açıklamıyorlar
Fazla dikkat cekme.Diagne sakatlık riski yaşamasın diye kupa kafilesinde yer almadı
Diagne için Galatasaray tamamen bitmiştir artık
Gideceği takımda yolu açık olsun
5m altı açıklamıyorlar ama bu sadece medyada algı yaratırken kullanılır ben kandırılmak istemiyorum neyse o açıklansın çok daha iyi niye enayi olalım

Güzel renkdasim adamlarin elle tutulacak Tek forveti Wesley. Kodjiaya çöp muammelesi yapiyorlar. Bence transfer dönemi bitmeden Wesley için bir Back Up alacaklardir. Bu Diagne olurmu bilemem
O wesley e de epl icin fazla guveniyorlar bence. Diagne degil tabi ama 2. Ve guvenilir striker almazlarsa yallah gerisin geriye championshipe derler villaya.