Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.483
- 1.280
- 1.523
Mr. Cengiz aka Nizipli Vercetti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mr. Cengiz aka Nizipli Vercetti
Sen oyle san 65 tane yeni transfer istenecek bu takimdan bisey olmazlar , Ademe sovmeler Diagne macta olmamasina ragmen Diagneye sovmemeler Belhanda ve kapanisyangın tayfanın umrunda değil ki süper kupa maçı falan
ezik miyiz bizbizim yöneticiler niye araya girip 5 milyon teklif edip transferi bozmaya çalışmıyorlar?
Arka sokaklarda gezinen, yaşını bulmuş, jigololara benzemiş biraz sanki.
bizim yöneticiler niye araya girip 5 milyon teklif edip transferi bozmaya çalışmıyorlar?
Yav kardeşim ne alaka ya. Sitem etmek için sitem yapıyorsun.
1.5 a seriyi aldik aynu tarife teklif etmişler ne var? 3.5 Verecek güçte miyiz sence kiralik adama ?
Bos yapma elestirirken kafayi çalıştır. Sizin gibi transfer delileri yüzünden battık
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
anladıkları dil neyse öyle konuşmak lazımezik miyiz biz
Bakayoko ile görüşecek olan Didier Drogba, 24 yaşındaki yıldıza Galatasaray'ı anlatacak. İkili ilişkilerini kullanarak Chelseali yöneticilerden kiralık formülü için kolaylık isteyecek. (Akşam)
Kevin Grosskreutz: "En büyük pişmanlığım Galatasaray'a gitmekti, çünkü çok telaşlıydım. Aceleci davrandım, çok kontrolsüzdüm ve sadece Thomas Tuchel ile olan fikir ayrılıklarımdan dolayı bunu yaşadım."