Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herhangi bir yerin spor müdürü olsam bütün gs muhabirlerinin işine son verirdim

ali naci hariç hepsi sınıfta kalmıştır oda genelde transfer kesinleşince yazıyo zaten

hiçbirine prim vermemeliyiz

rodop gidiyorrrrrrrr diye twit attı diagne için 1 ay oldu hala giden yok

bu burhancanlar emre kaplanlar savaş çorlular evren gözler nevzatlar ve diğerleri falan hiçbir bilgi alamıyolar

luyindama sürecinde hepsi geniş zamanlı konuşup gelicek yakında açıklanır vs diyodu adam resim paylaşınca geldiğini anlayıp haber yapıyolar bide uyanıklar

onyekuru hani imzalamıştı bizle hani geliyodu eli kulağındaydı adam monacoya gidiyo kimseden ses soluk yok noldu geliyo diyodun denilen mesajlara cevap dahi vermezler

şurda x bi topçuyla haber bişey çıksın hepsi peşinden o isimle ilgili,eli kulağında,gelicek,gelebilir,haftaya netleşecek bilmemne herkes bişey biliyomuş gbi davranıyo haftaya diye diye ağustos ortasına geldik 2 ay geçti

allahtan bu sosyal medya bu kadar geliştide bunların naptığını,bişey bilip bilmediklerini görüp anlayabiliyoruz yoksa yıllarca kandırılmaya devam edicektik

veli yiğit falanda yok banega geldi yok gelicek 1 ay oyalıyo sonra olmayınca transfer iptal oldu hoop yeni bi isim onlada zaten 1 ay geçiriyo al sana rating

izlemeyelim takip etmeyelim gazete falan almayalım twit atarlarsada buraya taşımayalım

hayır tepki gösterilincede küstüm oynamıyorum diyolar twitterdan ,volkan kılıçta ana hedeflerinden biriydi yangın tayfanın adam sırf tepki gelince ahmet bulutu falan bekledi haber yaptı yoksa mojitosunu yudumluyodu keyfi gıcırdı hergün aynı haberleri verip

evren göz mesela fransadan bi oyuncu geliyo dedi salladı bişey devamı yok hani nerde kardeşim isimde çıkmadı insan bi açıklama yapar

nevzatta 3-5 gün önce diagne satıldı bi kulübe ama adı sır gibi saklanıyo,haberemi gülsem,bizi bu kadar salak yerine koyduğunamı gülsem bilemedim
Renktaş iyice içini dökmüşsün de Fatih Terim faktörünü unutma ve transferin gizli olanı makbuldür prensibini. Ne yapsın garibanlar!☺

Başkan berbere koluma değdirmezsen duyum veririm demiş

Antu'dan enstantaneler başlığında vardır da kim bilir nerede. Bir transferlerinde(heralde Hollanda'dan bir adam alıyorlardı) "Dayım Hollanda'da lunaparkta Eindhoven'lı yöneticiler konuşurken duymuş" (detaylarda hata olabilir) olayı vardı. Onu anımsıyorum bazen transfer dönemlerinde.

BEN KAÇAR BEYLER ANLAŞILAN TIKIRTI YOK HALA

CF9A14A4-3330-4F3E-9FD6-BBF33138966B.gif

Gomis üç gol atmış dün

Bu yönetimin ne kadar beceriksiz ve iş bilmez olduğunu bu transfer döneminde bir kere daha anlamış olduk bu saatten sonra ne 6 no alınır ne de forvet umarım bir an önce defolup gidersiniz beceriksizler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepimiz sıkıldık bunaldık eyvallahta şu lafların çok saçma,iki mevkiyede adam alınacağını adın kadar iyi biliyorsun. Ne çok kaos seviyorsunuz yahu.

Ulan hiç kimseyi beklemedim seni beklediğim kadar be

Aziz üstel denilen bunak bi tane haberi tuttugunu glrmedim yillardir salliyor o sahis gereckten yasiyor mi bilmiyorum belki de Trolluyor

Gomis üç gol atmış dün

Zeminleri ne güzel yaw. Premier Lig zemini gibi.

Gomis üç gol atmış dün
2. gol 140 km hızla gidiyo, diagne oradan taca atardı seke seke giderdi top

Diagne Aston Villa haberi de patladi, daha saglik kontrolü var, evraklar falan falan yetismez elimizde kaldi diyebillirz

Vay anasını be Elneny'i Josef, Topal ve 2.lig topçuları ile karşılaştırıp onlar gelsin diyorlar...

Bunun sebebi Bakayoko ismi ve adamın uyruğu bence. Bakayoko adı geçmeden Elneny ismi piyasaya çıksaydı yorumlar çok daha farklı olurdu.

Forvet transferinde de aynısı olacak. Falcao gelmezse yerine gelecek adam Falcao'nun adı altında ezilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt