Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasadaki tüm uğursuzlar geliyor diyorsa o transferden hayır beklemeyin.

İngiltere'de hareketlilik var mı renktaşlar. Malum son günler transferde onlar için.

✅İç Mimar

✅ Pilot

✅Berber

Geriye bir tek Zeki'nin bahsettiği Falcao'nun ailesi ile tanışmak için Fransa'ya giden dadı kaldı. O da bi paylaşım yaparsa bu iş bitmiştir ey ahali

Ali Yavuz Kol'u hangi hain göndermek istiyor yav... Erencan'dan cok iyi bir görüntü verdi bana... Mitro'yu top diye oynar.

Madem adam gelmeyecek AYK kadroda kalmalidir hatte ilk forvet oynar bence. Adamda fizik, dribling, sut hepsi var.

kralın ( @Sergen Zeren ) hesabına göre daha transfer edilmesi gereken 9 10 futbolcu lazım ve biz halen falcaoyu getiremedik.
sorumluların onurları varsa istifa etmeliler derhal

Renktaş iyice içini dökmüşsün de Fatih Terim faktörünü unutma ve transferin gizli olanı makbuldür prensibini. Ne yapsın garibanlar!☺

aga ona okeyim zaten en azından bilgi sızmıyo desinler sallamaktan ziyade bizde ilk başlarda laf etsekte en sonunda yönetimi falan tebrik ederiz titiz çalışıyolar gibisinden,marcao ve luyindama örneğinde olduğu gibi

kampla ilgili kulüple ilgili bilgi verebilirler mesela şuanda 10 muhabiri al karşına ne kadar ekside olduğumuzu sor ffp açısından eminimki en az yarısının cevabı farklı çıkar

bide zeki uzundurukanı paylaşıyo burdaki arkadaşlar,hayır adam zaten fotomaçın ayaklı hali,ayaklı hali derken benzetme yapmıyorum adam fotomaçın genel yayın yönetmeni zaten ki fotomaçıda bilmeyen varmı acaba bide paylaşıyolar

bunların gazete ayağı fotomaç tv ayağı aspor işte adamlar dalga geçer gibi yayın yapıyolar örn:ibra gsde diye daha sonra 2 gün geçiyo bi kırmızı veriyolar evet ibra gsde ilk biz demiştik bizden duymuştunuz aspor ekranlarından,fotomaçtada yapıyolar bunu haberi yapıyo kapaktan 2-3 gün sonra kendilerini onaylayıp gazetede alıntılıyolar diye bakın şu tarihte demiştik transfer fotomaçtan takip edilir

ben bi ara baptista gsde haberi görmüştüm fotomaçta sonraki maçlara bakıyorum adam kadroda yok,yahu bu adam niye oynamıyo acaba sakatmı geldi falan sonra baktım adamı almamışız :))

Mısırlı Mehmet Topal'la anlaşılmış sanırım. Yedek bekletiliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt