- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Evet ama görüşmeler devam ediyorsa ek süre talebi olabiliyor herhaldeepl de transfer yarın son dimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama görüşmeler devam ediyorsa ek süre talebi olabiliyor herhaldeepl de transfer yarın son dimi?
Aynen aşırı gsc forumuna maruz kaldım damardan aldım duyumları artıkk c.ronaldo geldi desinler heyecanlanmam.Kim gelirse gelsin artık gramm heyecanlanmam. Çok takıldım transfer haberlerine galiba. Bıkkınlık geldi vallahi
Maç günleri hareket olmuyor bugün de bir şey olmazKupadan sonra bir tıkırtı olur mu acaba?
Çok güldüm var ya o kadar kötü haberin üstüne allah da seni güldürsünAma acı gerçeği söyleyeyim takım orada kupada biz burada diagne gider mi diyoruz ama kendisi şu an evde pompada
Imzalar cakildiktan sonra cöp diye aglama sonrane kadar yangın yaptın yav sakin kapı henüz o kadar hazır değil atalay bayağı hazır ama yeri ora değil onun
iyi olmadığını düşünüyorum ama o pazarda elin güçlü tutulması için yapıldığını düşünüyorumImzalar cakildiktan sonra cöp diye aglama sonra![]()
biz nerden bulaştık bu herife yaNe oldu o şerefsiz menajer William D'avila güzellemelerine?
Satamadı mı araplara muhteşem gol kralımızı...
Elneny ile mi?!iyi olmadığını düşünüyorum ama o pazarda elin güçlü tutulması için yapıldığını düşünüyorum