Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yattığın yerden para kazandın lan dümbük!

Kevin Grosskreutz, Almanya basınına konuştu:

"En büyük pişmanlığım Galatasaray'a gitmekti, çünkü çok telaşlıydım. Aceleci davrandım, çok kontrolsüzdüm ve sadece Thomas Tuchel ile olan fikir ayrılıklarımdan dolayı bunu yaşadım."

EBYaCkzXsAAvToG

Böyle çıkarlarsa yunanlılar patates eder Başakşehir'i...

Bize Başak elenirse ne kadar geliyor bilen var mı?

3 milyon euro.

falcao işi belki çok önceden yatmıştır yetkililer korkudan taraftarın kendi kendine falcaoyu unutmasını beklıyordur.
herseye rağmen halen catne gibi bi forvetimiz var. gecen sene bu da yoktu
Gerçekten yatmış olsa , sırıtarak , Diagneye kaldınız filan diyen Muhabirler açıklamayı verirdi çoktan.

Ben forvet transferinde değilim ama bu takıma orta saha şart.Donk topu alıp dönene kadar 5 saniye geçiyor.

Ayrıca bence kadro güç olarak geçen seneyle aynı.Bu senenin daha zor olacağını düşününce bence takviye olmazsa hoca halletmeye çalışacak tek başına

Aston villa haberleri niye balon olsun renktaşlar
Baron seten ile ali naci yazdı ya
Artık onlara da güvenmiyorsunuz herhalde

Ben hocanın ön liberosuz oynamak istediğini yazıyorum Seri transferinden bu yana.

"Seri 6 mı yoksa 8 mi oynayacak?" derken hoca Pana maçında Donk oyunda olmasına rağmen Seri'yi nasıl kullandı herkes gördü.

Bu bağlamda kafasında ki kurduğu orta saha tandeminde Elneny oraya bence güzel olur.

Bende isterim Bakayoko gelsin ama bana göre Seri'den bile zor transfer.

Hocanın kurduğu plana Morgan'da uyum sağlar çünkü Southampton'dayken oralarda oynuyordu.

Bakayoko veya Wamyama gelirse farklı bir orta saha tandemi oluşur ama hocanın tercihi bu tarz oyuncular değil bence.

baktığımızda fernando'da bakayoko gibi wanyama gibi bi oyuncu değildi zaten öyle bi sertliği, kesiciliği yoktu yani. oyun formatı değişmez morgan gelirse eğer, aynı şekil devam eder geçtiğimiz sezon ki gibi.

yattığın yerden para kazandın lan dümbük!

Kevin Grosskreutz, Almanya basınına konuştu:

"En büyük pişmanlığım Galatasaray'a gitmekti, çünkü çok telaşlıydım. Aceleci davrandım, çok kontrolsüzdüm ve sadece Thomas Tuchel ile olan fikir ayrılıklarımdan dolayı bunu yaşadım."
instagram'ın varsa buraya yardır

#Fenerbahçe XI: Altay, Isla, Jailson, Sadık, Dirar, Ozan, Emre, Moses, Kruse, Rodrigues, Muriqi #Cagliari XI: Cragno, Ceppitelli, Cacciatore, Klavan, Likoyannis, Pedro, Birsa, Nainggolan, Ionita, Rog, Pavoletti

radja fbye karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt