- 12 Ocak 2013
- 50.726
- 60.027
- 4.323
Yıldız tv vardı eskiden adamlar full hd veriyordu tv kanallarını, ne olduysa kapandıDaha iyisi yok ki her taraf aynı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıldız tv vardı eskiden adamlar full hd veriyordu tv kanallarını, ne olduysa kapandıDaha iyisi yok ki her taraf aynı.
net penaltıydı ya.Penaltı değil miydi yav?
Onlarda tv den çekiyor renktaş aynı gibimaç başlayacağı sıra periscope'dan takip edebilirsin görüntü kalitesi iyi olan yayınlar oluyor
akbil maçı nerde
akbil maçı nerde
Onlarda tv den çekiyor renktaş aynı gibi
Atv'nin kendi sitesindeki yayın gayet yeterli. HD görüntüsü var. Fazlasını bulabileceğini sanmıyorum. Senin internet hızına bağlı görüntü kötü olabilir.Onlarda tv den çekiyor renktaş aynı gibi
bızımkılerın bı kısmı falcao pankartı acmıs
koç un fenere transfer etmesi için tüm olasılıklar olustu artık
Benim internet hızı ile alakası yok renktaş, sitelerine koydukları görüntü kalitesi 480p formatındaAtv'nin kendi sitesindeki yayın gayet yeterli. HD görüntüsü var. Fazlasını bulabileceğini sanmıyorum. Senin internet hızına bağlı görüntü kötü olabilir.
Furki vereyim mi bein connecti internetin iyi mi ?Onlarda tv den çekiyor renktaş aynı gibi
Sıkıntı olmaz ise olurFurki vereyim mi bein connecti internetin iyi mi ?