Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.365
- 9.361
- 2.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen yıl hiç maç izlemeyen varsa arayabilir doğru
CL finalinde bile zor bulunan tempoda oynadi adamlar, nesini begenmedin anlamadim.Yaa ne müthişi allasen, onların normaline göre büyük bölümü lay lay lom şeklinde geçti. İzlerken sıkıldım.
Adam kutlamayi baska türlü yapiyor.
Bir maclik birsey degil bu gecen sene de aptal aptal hatalar yapiyordu bu sene de öyle devam. Bu adaptionlan olan birsey degil yetenegi kafasi oyun anlayisi okadar. Budan first class defans hayatda olmaz.Ula daha geçen hafta marcao için 25 milyon Euro altı teklifler değerlendirilmemeli diyordunuz şimdi 5 veren varsa gitsin diyorsunuz. Bırakın artık bir iki maçla bir oyuncuyu gömmeyi veya göklere çıkarmayı.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Doğru söyle hata yapsınlar da yazıyım diye maç izliyon demiGecen senede marcao bana göre kötüydü her zaman soyluyorum luyindama ile marcao serseri mayin.
Ben gecen seneden beri begenmiyorum. Guclu olabilirler ama her an hata yapabilme kapasiteleri cok yuksek.Marcao-Luyindama beğenmeyen var. Lol. Sezonun ilk maçı yahu. Ve takım kupa aldı. Biraz tatminkar olsanız?
Adam golleri macta olmasa bile atiyor, ne diyelim...Başkan diyor ya diagne önemli filan. Adam tatilden geliyor diagne hala vuruşta. Diğer futbolculara niye kiziyoruzki ozaman. Adamlar demezmi oynayan benim, sayemde maaş alıyor adam keyifle.
alsalar da girse keşkeÖyle yazılar okuyorum ki. bu takım daha tam değil. 3 tane adam kadroya girecek.Daha sezon başı.
Dogru soyluyorum acaba ne zaman hata yapacaklar diye korkarak izliyorum renkdaşDoğru söyle hata yapsınlar da yazıyım diye maç izliyon demi
Forvetsiz maç oynadık hocam Jimmy Babel sürekli içeri girmek zorunda kaldı...Net en büyük eksik patlayan kanat tarzında oyuncu, onyekuru ne yap ne et dön bize