Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.906
- 6.594
- 2.463
saat 3 oldu erkenden de kalkcaz , benden bu kadar.. herkese hayırlı sabahlar şimdiden sizin gideceğiniz yok..
almadan gelmeyin 
:baybay:
:baybay:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli bişey yok ya falcao koluna GS logolu dövme yaptırmış sadecenoluyo kardeşim ne bu tantana
gözlerim boyoz gibi oldu uyumam lazım fakat kap nöbetindeyiz hamdolsun

noluyo kardeşim ne bu tantana
Abartmayalim... Drogba bundan yine bi ti9 numaraaaaa, Radamel Falcaoooooooooo.
Herifin ismi bile kalite akiyor. Valla ben Sneijder ve Droga transferinde bu kadar sevinmemistim.
Ayi Volkan, Altay veya Malrunu gosteriyor... Senin .............. diyor gozleri sanki
hoca son emre mor olayından sonra baskana olan hıncını apoyu tartaklayarak cıkardı galıba. ben size demıstım dıyıp duruyorduBaşkan belli etti baya bence...
Yerinde duramıyordu inşallah inşallah diye diye bitirdi röportajı.
Fakat Apo nasıl tuttu kendini bak onu hiç anlamadım.
Normalde böyle bir durumda kamera karşısında saçmalayıp ağzından bir şeyler kaçırması gerekiyordu. :red:
adamlar bizim yedek için istediğimiz vedatı as kadroda oynatcaklarkadroya bak auhdisahduashdasjdhahada
C@n@ry - 08.08.2019 02:27
. Altay
Isla Kjaer Zanka Kolarov
Gustavo
Deniz Kruse Emre Garry
Vedat
5 m +bonus demiş donanımhaberde biriHakan Şükür, Jardel, Ümit Karan, Drogba, şimdi de Falcao.
formaya yakışan 1 forvet transferi yaptık reyz.
umarım maaşta fazla s.kmemişlerdir
rezervasyon?9 Ağustos 'ta gelecek.
Aynen öyle uyku falan gittiSneijder nöbetini aratmıyor reis![]()
Baya kuş ziyaretçi var gibi,bu sene size yine torototo kuşlar!
bızım en buyuk sıkıntımız esasında ortasaha orayı nasıl halledıcez asıl ben onu merak edıyorum reıs. en kötü bi saido bulsak endistürü çağına yenıden girerizHakan Şükür, Jardel, Ümit Karan, Drogba, şimdi de Falcao.
formaya yakışan 1 forvet transferi yaptık reyz.
umarım maaşta fazla s.kmemişlerdir