- 15 Aralık 2011
- 18.640
- 7.357
- 1.513
Allah rızası için birisi kısa özet geçsin. Geri geri gidiyorum birşey göremiyorum
İnstagrama giriyosun,musleranın son fotosunun altında çıkan ilk yoruma bakıyosun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rızası için birisi kısa özet geçsin. Geri geri gidiyorum birşey göremiyorum
O zaman sabahlar olmasınForum cökmücektır arkadaslar
yonetım-
Yapma be abi. Millet sana güveniyor, THY'de çalıştığın için bilgi sanıyor. Sonra hissiyat diyosun. Bu şekil yazma bari clickbait nedir burasi yutup mu?9 Ağustos 'ta gelecek.
benimde aklıma zidane neden bu kadar büyük para verdiniz sorusu üzerine Perezin şu cevabı geliyor ' Sadece 2 şey için barçayı nou campta yenmek ve şampiyonlar ligi kupasını almak için' 2 side oldu hemde zidanın golleriyleBasaksehiri izledim çok geriye gitmişler
Fener zaten bir yol olmaz
Bjk sakat
Lazlar en iyi adamını verdi
Büyük konuşmak istemiyorum ama juve,bayern,PSG falan geliyor aklıma nedense
Haydi geçmiş olsun
5 m +bonus demiş donanımhaberde biri
2 m bonservis yazmış
Kap gelmez yarın gelecek video hazırlıyorlar demis biri sözlükte beyler
Süper kupa maçı sonrası M.cengiz'in açıklamaları videosunu izle. Falcao cimbombom yazdı twitter dan mı instgrm mı öyle bir şeyAllah rızası için birisi kısa özet geçsin. Geri geri gidiyorum birşey göremiyorum
Hemen arkasından hissiyat yazdım. Zaten bilgim olsada vermeyeceğim diye yemin ettim. Hissiyatım o yönde gelsin hep beraber kutlarız.Yapma be abi. Millet sana güveniyor, THY'de çalıştığın için bilgi sanıyor. Sonra hissiyat diyosun. Bu şekil yazma bari clickbait nedir burasi yutup mu?
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Hadi be rengolar yapın bi güzellikBeyler işten gelirken falcaonun musleraya yanıt attığını kaçırmışım foruma ilk düştüğü yeri bana link olarak verebilecek biri varmı hepsini okuyup o heycanı yaşamak istiyorum lütfennnnn
Sabah adam akıllı durunAkşam olacak kupayı alacaz.
Musleranın kupa fotoğrafını Falcao beğenecek.
Oooooo bu iş bitmiş diyecez.
Sonra sabah aynı devam.

Umarım gündüz gelir akşam yokum İstanbul'da9 Ağustos 'ta gelecek.

Korkmayacaklar titreyecekler kardeşimBaya kuş ziyaretçi var gibi,bu sene size yine torototo kuşlar!
AminHemen arkasından hissiyat yazdım. Zaten bilgim olsada vermeyeceğim diye yemin ettim. Hissiyatım o yönde gelsin hep beraber kutlarız.