Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.528
- 18.111
- 2.228
bende 4 12 çalışıyorum.Büyük ihtimalle bir kaç arabı kaydederken ülkesini kolmbiya olarak belirticem.Sonra emniyetle uğraş durUmarım gündüz gelir akşam yokum İstanbul'da![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende 4 12 çalışıyorum.Büyük ihtimalle bir kaç arabı kaydederken ülkesini kolmbiya olarak belirticem.Sonra emniyetle uğraş durUmarım gündüz gelir akşam yokum İstanbul'da![]()
Üşenmedim buldum , hadi iyi gecelerHadi be rengolar yapın bi güzellik
Ekli dosyayı görüntüle 54751
![]()
[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 873
** GALATASARAY ** Stadyum : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Kapasite : 52.650 SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ Youtube | Twitter | İnstagram | İÇ SAHA FORMAMI - Sayfa 873forum.donanimhaber.com
433 bunu kesinlikle paylaşmalı.olaylar çığrından çıkmış
Bilemem
Forma rekoru kırılır net.Beğeni rekoru kırılır net.Falcaonun takipçilerinden 2 şer milyon gelir instagram ve twitter Galatasaray hesabına net.Bütün maçlar full çakar net.Avrupada 1 hafta konuşulur her yerde en az net.Reklamın bini bir para.
şimdi o otobüste ne muhabbet vardıır renktaşBiz stattan eve geçme telaşındayken siz Falcao’yu getirmişsiniz bravo insan bir haber verir
Yatağa 400 km kaldı, Falcao gelecekse söyleyin direkt havaalanına geçelim.
Ekli dosyayı görüntüle 54748
şuan sanırım acımasız bi şekilde linc ediliyor