Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao nun bu yorumundan sonra tüm kozlar şimdi bize geçti hadi yallah monaco :cimbom: :cimbom:

bızım en buyuk sıkıntımız esasında ortasaha orayı nasıl halledıcez asıl ben onu merak edıyorum reıs. en kötü bi saido bulsak endistürü çağına yenıden gireriz

Bakayoko ismi geçenler arasında bize en çok uyanı gibi duruyor. olmazsa schneiderlin. bu ikisinden biri gelecek sanki.

Saidou Gerets hocamın elinde pırlanta gibi parlamış idi yanlış hatırlamıyorsam

Gerets iyi adamdı reyz. ;D

Falcao gelirse takima ayri bir hava katar...
Morinho nun Kayseride bizi izledigi mac geldi aklima..Real Madrid gibi oynamistik

Şeref bey duyum verdi mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın büyük gün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakayoko ismi geçenler arasında bize en çok uyanı gibi duruyor. olmazsa schneiderlin. bu ikisinden biri gelecek sanki.

Saidou Gerets hocamın elinde pırlanta gibi parlamış idi yanlış hatırlamıyorsam

Gerets iyi adamdı reyz. ;D

geretsi bende severdım maçı yasayan hocaların yeri herzaman ayrıdır tabi reis.
saido meselesi parladı ama kadıkoyde yediği kırmızı kartla alakalı cok laf edildi. kasten atıldıya kadar gitmişti olay.
o ebatlarda bi adamın koca takımın yukunu çekmesi mucize bi olaydı. resmen suattan sonra bı baska bıyonık adamdır

Cimbom bom değilde sadece sarı kırmızı emoji kullansaydı hepimizin beyni yanardı. Roma mı Galatasaray mı diye çatışma çıkar şehitler olabilirdi. Takımının taraftarlarını da düşünürmüş aslan parçası ceza yemesinler diye lakabımızı da yazarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt