Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ve bakayoko transferi kadar önemli bir noktada hakemlerin bu seneki tavrına sene başından yonetimin tepki vermesi olacaktır. Belhandanin sari karti ve nagatomonun verilmeyen penaltisi ilerde olacaklarin gostergesidir. Erman Toroğluda mac içerisinde yaptigi konusmada bizlerin sesi oldu ama gündeme bile gelmez bu medyada.

Ben öyle tek maçla asan kesen adamı sevmem de yapmam da. Ama dün gerçekten belli oldu ki bizim kanatlar çok ağır buna Babel de dahil. Biz Henry veya o minvalde birini almasak eğer işimiz kolay değil. Yoksa ilk yarı bitsin diye dua ederiz. Sağ açıkta bir sıkıntı yok ama sol açık tam bir muamma. Emre Mor’da orda oynayamaz. Babel oranın adamı değil bana göre. Diğer elzem olan bölgede 6 numara. Bakalım ne olacak.
Babel kuruya gore daha çok katkı verecek,kuru kadar hizlj değil am en azından beyni var.bu sene iyi bir 6 numara alırsak zaten rakipler genelde kapalı oynayacak ayrica mor birkaç maç sonra ligin içinden geçecek merka etme

Albayrak seri transferini örnek gösterip yine bir süpriz oyuncu olabilir mesajını verdi 6 numara için sanırım bu bakayoko olursa iyi iş çıkarmış oluruz. Umarım falcao artık resmiyete dökülür geceleri uyuyamıyorum işe konsantre olamıyorum.

O değilde Galatasaray'a gelen winner oluyo
Feghouli bizden önce kupa görmemiş loser bir topçu iken şu an kral oldu.

Galatasaray en kötü durumdayken Türkiye kupasını müzesine götüren bir camia. Kulüp DNA'ları çok önemli. Avrupa'da hem 30 milyon taraftarı olan hemde bu kadar kupa kazanan çok az kulüp var. Belki avrupa'da diğer devler kadar başarımız yok ama kesinlikle dünya'da ilk 10'a girecek kadar potansiyel ve winnerlık var.

Ezeli rakiplerin Galatasaray'a bela okumaları bu yüzden. Ve gelen topculardaki ait olma hissi sadece kupalarla değil kopamama hissi kesinlikle camianın enteresan bir aurası var. Bu potansiyel arapların rusların elinde olsa ilk 5'e çok rahat sokarlar bizi.

images
Behlül,bu sırıtışa öyle bir içerledeki elek etti o yengeyi

Hocaları ve oyuncuları kral yapıyoruz bu Galatasaray'ın büyüklüğüdür. Buraya gelen cv'sine en az 1 kupa ekliyor. Bunu başka kulüplerde yapamazlar. Medyada tanınmışlık popüler olma. Bu camia'ya gelen her gün şükür etmeli bu Fatih hocamda dahil.

Bu kadar heyecanlandık heyecanımız dinmeden bugün yarın açıklansa süper olur ama neyse Ahmet Bulutun dediğine göre 5-6 gün daha bekleriz
Varsın 5-6 gün daha sürsün renkdaşım. Şu heyecanımıza bakar mısın müthiş zevkli bir nöbet oluyor.

Hem böyle olması daha iyi. Kuşlar bir gün değil her gün ızdırap çekiyorlar Falcao'nun gelme korkusuyla :asd:

Babayoko ile ilgili yeni bi' gelişme var mı?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt