Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Augistin ?Sky sources understand West Brom are in talks with Southamton over a deal for Charlie Austin. Follow #DeadlineDay LIVE here
Aston Villa alacak denilen Austin Villa'ya gitmiyor![]()
Dün Emre Mor oyuna girerken Ümit Davala Jimmy'e merkeze geç dedi. Emre Mor oyundayken Feghouli'yi 10 numara kullanmak hücuma zenginlik katar.
Yalnız uzun süre sonra kadro derinliğine sahip olduk.
Jimmy, Emre Mor, Donk, Adem, Linnes şu anki yedekler ve çoğu hücumda veya savunmada farklı görevler alabiliyor.
Augistin ?
Bugün açıklanır diye duyum bilgi veren felan var mı ben hiç görmedim..

Veda vuruşunu dün akşam 19 sularında yaptığını düşündüğüm cagne için KAP gelir mi
Zor gideceği sanmıyorum ama yetişmeme sorunu olmazİngiltere için son gün inş. pes ederler 13 e saplarız
Daha %50 sinde bide.Babel canavar gibi topçu.. Oyunun hakimi olacaksak onyekurudan çok iş yapar..
Akşamki yine kupa kazandığımız maç sonrası tespitlerim;
1. Santrafor (Falcao) bu takıma şart hatta 1 tanede yedek santrafor. Babelle mabelle santrafor olmaz.
2. 6 numaraya kesinlikle Bakayoko yada onun tarzında birisi lazım. Schneiderlein-Seri olmaz. helva gibi orta saha olur. Sert dirençli birisi lazım.
3. Gözler hızlı hücumlarda Onyekuru'yu aradı. Ne yapıp ne edip kiralanmalı.
Saplamak yok! Değerli forvetimizi, değerini bulduğu için vereceğiz.İngiltere için son gün inş. pes ederler 13 e saplarız
OooooManchester City, Juventus’tan Portekizli sağ bek Joao Cancelo’yu kadrosuna kattı.