Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooooo Radamel Falcao ooooo Radamel Falcaooo
:cimbom::cimbom:

Radamel Falcao,

bir kaplan gibi gol atmak için avını bekler,
çok hızlı, tempolu gibi gözükmesede hızı bence yeterlidir,
önemli olan nerede durması gerektiğini bilir, golü koklar,
pas oyununa katkısı çok fazla olur, Eren ve Diagne gibi vasat pas kalitesi adamlardan sonra müthiş olacak,
Falcao koşular yaparak ceza sahası bölgesinde mutlaka kendini markajdan kurtarır, boşa çıkarır,
topu Falcao ile bol bol buluşturmak ana hedef olmalı,
kafa toplarında çok fazla etkilidir,
etkili bir şekilde duran topları kullanır, penaltı kullanır,
golcülüğünü anlatmaya gerek yok, Dünya çapında ilk 10'a girebilecek bir golcüdür.

Radamel Falcao, yarına kadar kulübü Monaco ile ilişiğini kesecek. Tecrübeli forvetin İstanbul'a gelip 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp bu transfer için Fransız ekibine bonservis bedeli ödemeyecek. (Skorer)

Ne güzel şey Galatasaray taraftarı olmak be... 70-80'lerde bilinçli şekilde GS taraftarlığı yapanlar şimdi kim bilir ne diyordur o dönemlere bakarak...
Allah biliyor ya o dönemlerde 14 sene şampiyonluk görmediği halde Galatasaryı tutan abilerime duyduğum saygı çok ama çok büyük.14 sene beyler ama dim dik durmuşlar takımın arkasında.Helal olsun hepsine valla

EBcDw7aXoAEp0pK

J.Lo Antalyaspor'da

Ben ortasahaya taktım 2.lig takımına karşı bile ezildi ortasahamiz bakın zorlanmadı net ezildi
Mümkün olsa keşke 2 ortasaha alabilsek

Beyler dunki olaylar biraz garip degil mi daha once ben hic boyle bisey gormedim olay resmiyete dokulmemis gelecek futbolcu Cimbom yaziyor Muslera bize gel diyor Donk mac var hafta hizli ol diyor . Isin icinde Hacker macker olmasin?

Fatih Altaylı: “Arkadaşımız olan bir İspanyol siyasetçinin futbol meraklısı oğlu dün gece yakından tanıdığı Falcao ya Galatasaray a gidiyor musun diye mesaj attı. Yanıt İnşallah olmuş.”
Allahım yarabbim ya,falcao inşallah mi demiş simdi yatsı saat kaçta okunuyor diye de sormuş mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt