- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
sneijderlin iyidir ismi yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor hocam bunu?Bugüne dek hiçbir transfer hakkında net konuşmadım, gelir demedim. @alibaransell in programında Galatasaray Falcao ilişkisindeki çok önemli detayı açıklayacağım.
Bu detay like,takip falan değil.
Saat 15.00’e kadar kulüpten resmi açıklama gelirse de nasip deriz.
Saat 15.00
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aleykumselam yarin cuma namazini Sultanahmet camiisinde kilacakmis insallah mumin kardesim.SA
din kardeşimiz Ramadan Falcao geldi mi?
Bugüne dek hiçbir transfer hakkında net konuşmadım, gelir demedim. @alibaransell in programında Galatasaray Falcao ilişkisindeki çok önemli detayı açıklayacağım.
Saat 15.00
![]()
J.Lo Antalyaspor'da

Bugüne dek hiçbir transfer hakkında net konuşmadım, gelir demedim. @alibaransell in programında Galatasaray Falcao ilişkisindeki çok önemli detayı açıklayacağım.
Saat 15.00
Valla elneny ve schneiderlin üstünde duruluyorsa ben schneiderlini seçerim. Elnenye göre bize daha uygun ama özgür ayten basında ismi geçmemiş bir ortasaha gelecek demşş diyorlardıOlum bi karar verin Elnenymi Schneiderlinmi.
Morgan Schneiderlin çok iyi oyuncu ama oda düşüşe geçmiş biri. Yinede Fernando sonrası kaliteyi düşürmemek adina iyi olur. Geriden iyi oyun kurar, Southampton performansını verirse müthiş olur. Manu ve Evertonda biraz düşüşe geçti.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 54812
Bu tshirt’ü nerden bulabilirim bi el atın beyler
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
sahsenOlum bi karar verin Elnenymi Schneiderlinmi.
Morgan Schneiderlin çok iyi oyuncu ama oda düşüşe geçmiş biri. Yinede Fernando sonrası kaliteyi düşürmemek adina iyi olur. Geriden iyi oyun kurar, Southampton performansını verirse müthiş olur. Manu ve Evertonda biraz düşüşe geçti.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serdar kellecibunu kim dedi
@serdarkelleciiKim diyor hocam bunu?
Bu adam demiş tanıyan var mı bunu