Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falaco umarim defansif orta saha oynar ve Diagne kalir forvet icin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Morgan aradığımız adam değil ki. Herkes Southampton günlerini bekliyor ama sonra gittiği 2 takımda da eski günlerinden çok uzaktı. Ayrıca sert bi adam değil.

Forumda çok yanlis düsünceler oldugunu düsünüyorum. Elneny Schneiderlin gibi adamlara çöp muammelesi yapiliyor. Bu adamlarin rakipleri City, Liverpool, Chelsea gibi takimlar. Taraftarlarida dogal olarak Elneny Schneiderlin gibi adamlari Kante, Fabinho gibi adamlar ile kiyaslamak zorunda kaliyor ve oyuncular çöp damgalarini yiyor. Schneiderlin Bu Ligin çok fazla üzerinde

fblilerin geneli iddialı konuşuyor şampiyonluk için gördüğüm kadarıyla ancak adamların defans hattını geçtim öndeki libero ikilisi için rotasyonu emre,jailson,ozan,alper falan :D defasna gelen zanka da iyi oyuncu değilmiş duyduğum kadarıyla :D

Yeter lan bu gece rahat dur falcao bir gun adam gibi uyku uyuyalim rakamlari goremiyorum uykusuzluktan tobe bismillah

2019-08-08 (3).webp

Everton'un 3 önliberosu var şu an
Morgan'ı gönderebilirler
Hem taraftar da istemiyordu

Fatih Hocamız Seri'yi neden 6 oynattı acaba? Neden Donk'u orada tercih edip Seri'yi daha öne atmadı yani. Kafasındaki 6 numara Seri olmasın sakın. Geriden oyunu güzel kurabiliyor diye. Biz boş yere transfer bekliyor olabilir miyiz. İçime şüphe düşmedi desem yalan olur.

Forumda çok yanlis düsünceler oldugunu düsünüyorum. Elneny Schneiderlin gibi adamlara çöp muammelesi yapiliyor. Bu adamlarin rakipleri City, Liverpool, Chelsea gibi takimlar. Taraftarlarida dogal olarak Elneny Schneiderlin gibi adamlari Kante, Fabinho gibi adamlar ile kiyaslamak zorunda kaliyor ve oyuncular çöp damgalarini yiyor. Schneiderlin Bu Ligin çok fazla üzerinde
Eski yorumlarımda da belirttim. Bu ligi Elneny bile götürür ama ben Cl için yorum yapıyorum. Seri Belhanda zaten fizik koyabilen adamlar değil. Morgan da fiziken düşüşte. Özellikle ManU günlerinden sonra bi haller oldu adama

fblilerin geneli iddialı konuşuyor şampiyonluk için gördüğüm kadarıyla ancak adamların defans hattını geçtim öndeki libero ikilisi için rotasyonu emre,jailson,ozan,alper falan :D defasna gelen zanka da iyi oyuncu değilmiş duyduğum kadarıyla :D

Falcaoyu Zamka ve Sadik ile durduracaklarmis. Orta saha da Seri Belhandayi Ozan ve Emre karsilayacakmis :asd:

Yalnız Wanyamada şöyle bir sıkıntı var, gelirse ülke de et kıtlığı yaşanabilir.

Wanyamayı çok mu abartıyoruz açana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt