Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.691
- 993
- 1.523
Aynen su an 13 yabancimiz lisansliLisansı çıkarılmadı diyorlar. Böyleyse açıklanabilir yani ortam müsait
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen su an 13 yabancimiz lisansliLisansı çıkarılmadı diyorlar. Böyleyse açıklanabilir yani ortam müsait
Morgan aradığımız adam değil ki. Herkes Southampton günlerini bekliyor ama sonra gittiği 2 takımda da eski günlerinden çok uzaktı. Ayrıca sert bi adam değil.
İkiside değil..CuellarBakayoko mu Wanyama mi ne dersiniz?
Wankayoko derim.Bakayoko mu Wanyama mi ne dersiniz?
Eski yorumlarımda da belirttim. Bu ligi Elneny bile götürür ama ben Cl için yorum yapıyorum. Seri Belhanda zaten fizik koyabilen adamlar değil. Morgan da fiziken düşüşte. Özellikle ManU günlerinden sonra bi haller oldu adamaForumda çok yanlis düsünceler oldugunu düsünüyorum. Elneny Schneiderlin gibi adamlara çöp muammelesi yapiliyor. Bu adamlarin rakipleri City, Liverpool, Chelsea gibi takimlar. Taraftarlarida dogal olarak Elneny Schneiderlin gibi adamlari Kante, Fabinho gibi adamlar ile kiyaslamak zorunda kaliyor ve oyuncular çöp damgalarini yiyor. Schneiderlin Bu Ligin çok fazla üzerinde
fblilerin geneli iddialı konuşuyor şampiyonluk için gördüğüm kadarıyla ancak adamların defans hattını geçtim öndeki libero ikilisi için rotasyonu emre,jailson,ozan,alper falandefasna gelen zanka da iyi oyuncu değilmiş duyduğum kadarıyla
![]()

Yav niye açıklanmıyor hala adam cimbombom yazdı kap gelsin artık