Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'nin Bayern'i olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Yok mu Kuzey ülkelerinden birinden kiralayabileceğimiz Elmander tarzı uygun fiyatlı genç fizikli, atletik bir 9 numara. Çok çok üst düzey olmasına gerek yok. Hırslı olsun, kendini göstermek istesin yeter.Forveti yedekleyecek. Bu kadar zor mu gerçekten? Yok Mitroglu yok Diagne. Kaç senedir nedir bu acizlik anlamadım gitti.

Kaç tane geriden oyun kurabilen stoperin oldu bugüne kadar.marcao ve dama sayrsinde şampiyon olduk hala Benfica maçı şöyle oldu böyle oldu.
İyi de yine şampiyon oluruz zaten ligde. O da ligin santraforları mal diye. O neyse de zaten geriden oyun kurabilen stoper iyidir diye bir kaide mi var? Adamın savunması iyi değil işte neyi anlamıyorsun. Stoperde de benim için öncelik savunmadır sen de hak verirsen. Ama tekrar diyorum ligi konuşacaksak ligi her türlü götürür zaten bu ikili. Ama Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir stoper tandemimiz oldu falan dersek kendimizi kandırmış oluruz. Ama genç futbolcular bunlar. Gelişebiirler. Fakat şu anda o seviyelerin çok çok altındalar savunma olarak.

Şöyle lavuklar prim yapıyor en çok ona uyuz oluyorum..
neymiş şükrüyle albayrak eşlik edecekmiş..
Lan öküz oğlu öküz ; terimle belhanda mı edecek tabi bunlar eşlik edecek.. gelişmeleri de bundan duyarmışız, te allahım ya.. Zaten sıcak..

.......................................Muslera.........................................
Mariano.....Luyindama.......Marcao.........Nagatomo
.............................Morgan........Seri...................................
.....Feghouli.............Belhanda............Babel................
........................................Falcao...........................................

Fransız kültüründen esintilerimizi burda da gösteriyoruz :hat:
olabilecek en iyi kadro bu 2 oyuncu Morgan ve Falcoao'yu aldık mı Mitro'yu zararına gönderip Diagne'yi de 10'a sattık mı tamamdır bu iş transfer dönemini artıda kapatırız

Ben de bir duyum vereyim o zaman. Falcao dışında bir oyuncu daha gelecek ve oyuncu havaalanından floryaya geçecek. Geldiğinde benden duyarsınız.
havaalanından floryaya mı geçecek ciddi olamazsın nereye geçecekti başka şükrü saraçoğluna mı yoksa nevzat demir tesislerine mi

Yalnız Falcao da gelse, Bakayoko da gelse hala güzel oynayamıyoruz. Hala maçları koparıp alacak gücümüz yok. Deplasmanlar hala problemli geçecek gibi duruyor.

Takımın boyunu bir türlü kısaltamıyoruz. Bir türlü takım halinde atak ve savunma yapamıyoruz. Ben hazırlık dönemi ve akigo maçlarında takımı beğenmedim. Öyle ligi domine edecekmişiz, açık ara favoriymişiz gibi durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt