Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.739
- 101.916
- 5.238
19.05
olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mahir Koç
twitter açmıyor alıntılayıp cevapladığın ama şaka yaw ucu açık sözde duyumlar ortalıkta dolanıyorciddiye mi aldın yoksa ironiyi devam mı ettiriyorsun?
her türlü beleş götürürüm diyor monaco'ya yani bir senelik sözleşmesi var falcao'nun zatenMendes alooooooooo bizi niye salıyosun Mendes
Biraz zor olacak gibi ama olacak şampiyon olacağız bundan eminim istediğimiz 12/13 futbolu bu yılda olmayacak gibiYalnız Falcao da gelse, Bakayoko da gelse hala güzel oynayamıyoruz. Hala maçları koparıp alacak gücümüz yok. Deplasmanlar hala problemli geçecek gibi duruyor.
Takımın boyunu bir türlü kısaltamıyoruz. Bir türlü takım halinde atak ve savunma yapamıyoruz. Ben hazırlık dönemi ve akigo maçlarında takımı beğenmedim. Öyle ligi domine edecekmişiz, açık ara favoriymişiz gibi durmuyor.
Duyum mu var?KAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
Rabbim utandırmasın inşallah
Kanka o takılıyor öyle saçma sapan ben anlamadımDuyum mu var?
bi duyum mu aldınızKAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
Ben de AlaşehirSelam hemşo ben de Salihli ama Ankara'da oturuyorum kurşunlu kaplıcasına gittin mi Allahdiyen'e bizim Yağbasan
Geçmiş olsunÇok kötü sarsıldık ya![]()
Kaynak nedir sayın Edip AliKAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
Nevzat'a güvenme. Ona bakarsan Diagne'de coktan gitmisti... cok sallayan bir tip.ula nevzat dindar falcao yarına kadar sözleşmesini feshedecek diye haber yapmış. haberim yoktu