Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
Sizde kaynak varmı yada temennilerinizimi paylasiyorsunuzKAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
Rabbim utandırmasın inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizde kaynak varmı yada temennilerinizimi paylasiyorsunuzKAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
19 milyon luk elifcige ne yapmışlar öyle !! Ahhh ahhh komisyon transferleri !
Utanmadan yok makedon milli takiminda letonya karsisinda gormuslermis potansiyelini ! Yersen...
salın falcao'yu uygun bir fiyat'a kiralayalım diagne'yi size işte bonservis ödemek istemiyorsanız monacoFransız Basınına göre Falcao Galatasaray ile anlaştı ve Galatasaray'a gitmek istiyor.
Şayet Monaco sorun çıkartmaya devam eder ve Falcao'ya engel olursa devre arası Amerika Ligine gidebilir.
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transferi kapattılarcagne aston villa işi yalan olacak heralde
:red:KAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
türkiyede zaten şuan tam anlamıyla güvenilecek bi duyumcu yok.hepsi mutlaka patlamıştır ama alinaci ve nevzatın bazen tutturmuşluğu oluyor. o yüzden biraz ümit beslenebilir bu ikisi haber yaptıysaNevzat'a güvenme. Ona bakarsan Diagne'de coktan gitmisti... cok sallayan bir tip.
Cevizleri kitlatmislarBuradan kendisine elif derim dünya döner dilimde şarkısını armağan ediyorum adam bildiğin dönmüş la.
Edipali Bey, sabahtan beri 10 kişi sordu ben de dâhil. Sanırım bizi adam yerine koymuyorsunuz. Kaynak vermek istemiyorsanız yönetimle paylaştım deyin, susalım. Hayır böyle gizem seviyorsanız, şahsen ben postlarınıza saygı duymayacağım ve ciddiye almayacağım.KAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim
Bu döngüyü kırdığımız vakit Falcao gelecekYa yeter amk akşamları falcao geliyor gündüzleri iptal oluyor başlıcam transferine
???KAP için yazı hazır, taslak tamamlandı
Hadi hayırlısı diyelim