Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni ali naci aston ville ile konusuluyor diyordu Diagne hakkinda. Butun villa muhabirleri yalanladi.

Bizim muhabircilerin bir bok bildigi yok. Daha kimin nezaman florya'ya geldigini bilmiyor cahil surusu.

Sky muhabirleri de herşeyi biliyor mübarek. Hanedar kaç gündür orada Bakayoko haberi dışında haber yapmadılar. Birde Elneny var o da sosyal medyadan yayıldı.

Onların da bizden bir farkı yok emin ol.

Beyler tam olarak bilen aydınlatabilir mi?

Manchester United en son 09/10 sezonunda transferi artıda kapatmış yani Ronaldo'nun Real'e gittiği yıl.Tam 10 senedir transferde hep eksi bütçede ve bu tutarın toplamı 891 milyon Euro zarar . FFP den neden etkilenmiyor? Benim FFP hakkında bilgim sadece bizim takıma uygulanan maddeler kapsamında.
Transferde eksik kapatması başka gelirleri olmadığı anlamına gelmez. Onların cezası olmadığı için sadece al-sat ile transfer yapmıyor. Manchester transferden 891 milyon euro zarar etmişse 2 milyar da kar etmiştir sponsorluklardan, yayın gelirlerinden vs.

Galatasaray, Akhisarspor ile oynadığı TFF Süper Kupa müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi.. (fanatik)

erken başlamış federasyon çalışmalara..vizyoncuya bayram hediyesi.

Sky muhabirleri de herşeyi biliyor mübarek. Hanedar kaç gündür orada Bakayoko haberi dışında haber yapmadılar. Birde Elneny var o da sosyal medyadan yayıldı.

Onların da bizden bir farkı yok emin ol.
Kendi hayallerinizi tatmin edebilmek adina hayal satan sahte duyumculara inaniyorsunuz.

Ingiliz medyasinda zaten bakayoko haberleri cikti.

Baska haber yapmadilar cunku belki baska adamla gorusulmedi?

Ben 2 sene icin soyluyordum.
Wanyamanın 2018-2019 çıkmadığı maç sayısını yazmış sende cevap olarak arkasından ağlanan fernando 29 maç kaçırdı demişsin.Karşılaştırma yaparken seninde 2018-2019 sezonunu göz önüne alman gerekmezmi.Yani ortalama zekaya sahip bir insan böyle yapar değilmi?

Manchester United en son 09/10 sezonunda transferi artıda kapatmış yani Ronaldo'nun Real'e gittiği yıl.Tam 10 senedir transferde hep eksi bütçede ve bu tutarın toplamı 891 milyon Euro zarar . FFP den neden etkilenmiyor? Benim FFP hakkında bilgim sadece bizim takıma uygulanan maddeler kapsamında.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama unitedin dünyada en fazla geliri olan kulüp oldugunu belirten bir yazi okumustum yillar oncesinde

Araya bayramın girmesi kötü oldu normalde transferi etkilememesi lazım ama bizimkilerin alayı tatile çıkar kesin

·
7 Min.

ÖZEL HABER

🔥

| Bize gelen son bilgiler doğrultusunda Wissam Ben #Yedder transferinde #Monaco ve #Sevilla arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini söyleyebiliriz. #ASMonaco

Gözelllll

LIGUE1 Türkiye

Gelirleri ve maaş bütçeleri yeterliyse problem olmuyor. Mevzu gelir gider dengesi.

Dursun dönemi gelirimizin 2 katı zararımız vardı ve çıkıp kimse noluyor demedi.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! U21 forması giyen Çekdar Orhan,Akhisarspor ile anlaştı. 21 yaşındaki futbolcu geçen sezon Galatasaray U21 formasıyla 13 gol, 10 asistlik performans sergilemişti. (fanatik)

eğer bonservisiyle birlikte verildiyse altyapının en oyuncularından biri elimizden gitti demektir.

21 yaşında U21 de oynayan oyuncudan bi cacık olmaz

Wanyama'nın şu anda ki durumu nedir ? Sakatlığı geçti ise pekala transfer edilebilir. Aldığımız diğer oyuncunun sakatlanmama garantisi mi var? Bence eğer sakatlığı geçti ise bu riske girilebilir.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama unitedin dünyada en fazla geliri olan kulüp oldugunu belirten bir yazi okumustum yillar oncesinde
3 yıl öncesine kadar böyleydi. Sponsorluk, yayın geliri, stad geliri, marketing derken Manu'nun ekonomisi çoğu ülkeyi geçecekti neredeyse. FFP dediğimiz şey zaten sadece transfer odaklı değildir. Kulübün ekonomisini düzeltmesi için yapılan sınırlamalardır. Adamlar bunu yaparken diyor ki ekonominiz rezalet, diğer gelirlerini koru sattığın kadar al

Wanyama'nın şu anda ki durumu nedir ? Sakatlığı geçti ise pekala transfer edilebilir. Aldığımız diğer oyuncunun sakatlanmama garantisi mi var? Bence eğer sakatlığı geçti ise bu riske girilebilir.
Abi diz kıkırdağından sakatlandı 2 kez. Sonuncusu çok uzun sürdü. Sakatlığı tam anlamıyla geçse ile nüksetmesi durumunda yıl kaybına gidebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt