Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler tam olarak bilen aydınlatabilir mi?
Manchester United en son 09/10 sezonunda transferi artıda kapatmış yani Ronaldo'nun Real'e gittiği yıl.Tam 10 senedir transferde hep eksi bütçede ve bu tutarın toplamı 891 milyon Euro zarar . FFP den neden etkilenmiyor? Benim FFP hakkında bilgim sadece bizim takıma uygulanan maddeler kapsamında.
Monaco Ben Yedder için uğraşıyor(ligue1 TR)Durum ne bilgi verecek olan varmi? Birkac saattir giremedim. Musabin son dakika kirmizisini gormedigim icin biraz mutluyum, lakin obur yonden yaprak kimildamadi diye korkmuyor degilim
21 yaşında U21 de oynayan oyuncudan bi cacık olmaz
İçerde misin?Fenerbahçeli Garry Rodrigues, Galatasaray'da Donk ve Mert Çetin'in Süper Kupa zaferi sonrası yaptığı paylaşımları beğendi. (hürriyet)
İyi de ne alaka be kardeşim.Bu adamın sözleşmesi 2020 yazında bitmiyor mu? Monaco ile restleşmiş bile olsa 2020 yazına kadar bırakmıyorum derse Monaco, Mendes n'apabilir?Devre arası bedelsiz olayı palavra olabilir.falcao’s agent jorge mendez has come out and told the monaco board and the media:
“if [monaco] do not sell falcao to galatasaray, he will leave for free in january to mls.”
-- alıntı ---
falcao'nun galatasaray'a satılmazsa ocak ayında bonservisi elinde bir şekilde mls'e gideceği söylenmiş, menajeri tarafından.
sanırım resmi olarak restleşmeler başladı, hayırlısı olsun
Schneiderlin veya ElnenyO degilde hangi orta sahayi alicaz lan biz Mensah heralde
Gelirleri çok yüksekBeyler tam olarak bilen aydınlatabilir mi?
Manchester United en son 09/10 sezonunda transferi artıda kapatmış yani Ronaldo'nun Real'e gittiği yıl.Tam 10 senedir transferde hep eksi bütçede ve bu tutarın toplamı 891 milyon Euro zarar . FFP den neden etkilenmiyor? Benim FFP hakkında bilgim sadece bizim takıma uygulanan maddeler kapsamında.