Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir enayi biziz herhalde ya şöyle bir düşünüyorum da bizden bir oyuncu hatta en iyi oyuncumuz bile çıksa bir başka takimin şampiyonluk kutlanmasını beğenip yol yapmaya çalışsa tüm camia ayağı kalkar taraftarlar cemkirmeye başlardı kimse Galatasaray dan büyük değildir falan diye vallaha bu avrupalıların mezhebi çok geniş.

İyi de ne alaka be kardeşim.Bu adamın sözleşmesi 2020 yazında bitmiyor mu? Monaco ile restleşmiş bile olsa 2020 yazına kadar bırakmıyorum derse Monaco, Mendes n'apabilir?Devre arası bedelsiz olayı palavra olabilir.
Bossman kuralı gereği ocakta imzalar. onu demek istemiş. Yani Mendes diyor ki ya Gs ile cüzi bi miktarda anlaşın ya da para alamazsınız bi daha

Falcao'nun yazdığı mesajı sabah 11 gibi gördüm inanılmaz bir olay, açıklayın lan bayrama girmeden

Geceye doğru hareketlenir yine ortalık. İnsan gibi gündüz vakti duyumlar gelse de biz de nemalansak, 01:50'de hareketlenme mi olur be. Uyuyoruz kardeşim.​

20190808_172617.webp
katkimizi yaptik falcao ve 6 numara bekliyoz

Şöyle bi beyin fırtınası yapalım. Yazılanlar gibi monaco forvet gelmeden bırakmak istemiyorsa falcaoyu, neden bizim yöneticiler ve falcao bu kadar aleni açık paylaşımlar yapıyorlar. İma ediyorlar.

Şöyle bi beyin fırtınası yapalım. Yazılanlar gibi monaco forvet gelmeden bırakmak istemiyorsa falcaoyu, neden bizim yöneticiler ve falcao bu kadar aleni açık paylaşımlar yapıyorlar. İma ediyorlar.
Beyin bedava

Renktaş düşünürsek bu iş %90 bitmiş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt