Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.340
- 3.677
- 1.778
Lukaku'ya 80 milyon euro verilmesine ne diyorsunuz
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbola konsantre olurse degerLukaku'ya 80 milyon euro verilmesine ne diyorsunuz
Gs sözlükten
'
biri bana inter’in nasil ceza almadigini anlatabilir mi? adamlar 117 milyon icerideler bu transfer sezonunda ve ne avrupada ne de ligde basarilari var.
tanim:ffp, gucu sadece kucuk liglere yeten, sacma sapan kurallar butunu.
Güvenilir mi buŞu süreçte diğerleri gibi gemiyi ilk terk edenlerden olmayıp dik duran tek derdi Eskişehirspor’a vefa borcumu ödemeden gitmem diyen Mehmet Özcan Galatasaray’a çok yakın.
Yolun açık olsun güzel insan. @41mfc
Rıza Çubuk
Kiyas bile.kabul etmezBlessing Eleke bu Tetteh den çok daha iyi
İyi harcayin,biz de ucun besin hesabını yapalimInter 5 yıldır kar etme cezasıyla uğraşıyordu bu sene o ceza bitti ve Çinli yöneticiler sponsorluk ile para akıtmaya başladı o sebeple harcayabiliyoruz.
Ps. Sıkı Inter liyim takip ediyorum
Şimdi profilini filan gezdim eskişehir taraftarı aynı zamanda gazeteci filan herhalde.Güvenilir mi bu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah gelirŞu süreçte diğerleri gibi gemiyi ilk terk edenlerden olmayıp dik duran tek derdi Eskişehirspor’a vefa borcumu ödemeden gitmem diyen Mehmet Özcan Galatasaray’a çok yakın.
Yolun açık olsun güzel insan. @41mfc
Rıza Çubuk
iyi adam kovaliyor diye topçu mu alınır renktaş yaTetteh iyi pres yapıyor. Daha genç bir çocuk. Bence gayet potansiyelli.
5-6 milyon olsa iyi olurdu.
Ya bakıyorum arada sampiyonluk umutlarını gectim hadi o buyuk takim refleksi,geçmiş avuntusu diyelim,bir adam daha aldiklarinda martta sampiyon olacaklarini iddia eden gerizekali doluFenerliler su an çılgın atıyor forumlarda trabzondan daha iyi takımız falan diyorlar.Hakketten adamlar ne hale düştüler bundan 10 sene önce ne zaman hücuma çıksa elim Ayağım titriyordu bu durzulerle oynarken Galatasaray, simdi ovundukleri şeylere bak.Allahından bulmuslar.