Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs sözlükten
'
biri bana inter’in nasil ceza almadigini anlatabilir mi? adamlar 117 milyon icerideler bu transfer sezonunda ve ne avrupada ne de ligde basarilari var.

tanim:ffp, gucu sadece kucuk liglere yeten, sacma sapan kurallar butunu.

Inter 5 yıldır kar etme cezasıyla uğraşıyordu bu sene o ceza bitti ve Çinli yöneticiler sponsorluk ile para akıtmaya başladı o sebeple harcayabiliyoruz.

Ps. Sıkı Inter liyim takip ediyorum

Şu süreçte diğerleri gibi gemiyi ilk terk edenlerden olmayıp dik duran tek derdi Eskişehirspor’a vefa borcumu ödemeden gitmem diyen Mehmet Özcan Galatasaray’a çok yakın.
Yolun açık olsun güzel insan. @41mfc
Rıza Çubuk
Güvenilir mi bu

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon her sene şampiyon başlıyor sonra lütfen ligi 4. 5. bitiriyor . Sıkıldım bu denklemden

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu süreçte diğerleri gibi gemiyi ilk terk edenlerden olmayıp dik duran tek derdi Eskişehirspor’a vefa borcumu ödemeden gitmem diyen Mehmet Özcan Galatasaray’a çok yakın.
Yolun açık olsun güzel insan. @41mfc
Rıza Çubuk
İnşallah gelir
Çok faydalanırız

Fenerliler su an çılgın atıyor forumlarda trabzondan daha iyi takımız falan diyorlar.Hakketten adamlar ne hale düştüler bundan 10 sene önce ne zaman hücuma çıksa elim Ayağım titriyordu bu durzulerle oynarken Galatasaray, simdi ovundukleri şeylere bak.Allahından bulmuslar.
Ya bakıyorum arada sampiyonluk umutlarını gectim hadi o buyuk takim refleksi,geçmiş avuntusu diyelim,bir adam daha aldiklarinda martta sampiyon olacaklarini iddia eden gerizekali dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt