Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Kanga düştü oyundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baksana, Fatih Hocaya bile 'yetenek' diye yedirdiler; subjektif dediğim bu...
Yedek olarak dunyanin maasini istersturridge ingiltere de oynayamaz artik. dönem bitti. al yedek olarak .d
ukrayna ydi galiba manyak puan kaybedecek ama bu sene sonunda. 2 puan artilari düsecek bizdenÜlke puanında Hollanda ensemizde. Bizi geçerse şampiyon olduğumuzda ön eleme oynamak zorunda oluruz. Bu yüzden diğer türk takımlarının birkaç tur geçmesi ülke puanı açısından önemli diye düşünüyorum. Çünkü alınacak puanlar takım sayısına bölünüyor.
2024 te artık bunların bi önemi kalmayacak Şampiyonlar ligi için.Her koyun kendi bacağından asılacak.Ülke puanında Hollanda ensemizde. Bizi geçerse şampiyon olduğumuzda ön eleme oynamak zorunda oluruz. Bu yüzden diğer türk takımlarının birkaç tur geçmesi ülke puanı açısından önemli diye düşünüyorum. Çünkü alınacak puanlar takım sayısına bölünüyor.
''Futbol (forvet) oynamaya çalışan, uzun boylu Afrikalı genç'' nihayet çıktı oyundan...
Şunu defalarca izleyip de 'Scout önerisi' diye sunmak nasıl bir marifettir yaw?..Futboldan daha subjektif ve öngörü yapılamaz başka bir spor dalı var mıdır acaba?!..
bu sprata pragdaki kenga çok iyi oynuyor..izleyeniniz var mı yakından?
maci izlemedigin cok belliTs iyi takım kimse önemsemiyor ama kadro Yusuf hariç korundu ve iyi takviyelerde var. Benim bu sezon tek rakip gördüğüm ekip biz favoriyiz elbette.
Maç boyunca konuştuk, önceki sayfaları okuyabilirsin.bu sprata pragdaki kenga çok iyi oynuyor..izleyeniniz var mı yakından?
Bizde dün leş gibi oynadık ne fark eder, Sezon başı kimse tam randımanlı olmaz elenseler bile fikrim sabit.maci izlemedigin cok belli![]()