- 3 Haziran 2015
- 56.935
- 66.064
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece sooonİngiltere transfer dönemi bitti di mi
Heh böyle yorumlar artmalı işteBen Dorukhan konusunda negatif değildim de Mehmet bizim seviyede tutunacak bir çocuk gibi gelmedi bana ya
Heh böyle yorumlar artmalı işte
Çalışırsa ve ben oldum demezse tutunur, temposu çok yüksek çünkü, fiziği fena değil, top sürebiliyor, pas yönü vasat. Gelişime çok açık ve en önemlisi eldeki yerlilerden iyi.
Bence Fenerbahçe'den hiçbir şey olmaz, Teknik direktöründen tut kadrosuna kadar yetersiz bir takımlar şu anda. Çok kötü bir kadro planlaması ve modası geçmiş bir antrenör var başlarında en fazla 4. olabilirler diye düşünüyorum. Geçen seneki gibi berbat bir başlangıç yaparlarsa da şaşırmam. Galatasaray ve Trabzon'un iddialı olacağı kesin 3. bir takım çıkarsa bu muhtemelen Beşiktaş olur.Bu sene şampiyonlukta fb ve Ts rakip olur
ts'nin avantajı kadrosunu korudu sayılır hatta yaptığı transferler tutarsa üzerine eklemiş bile olur
fb'nin de avantajı haftada tek maç yapacak olması tek hedefe odaklanacaklar
Bjk'yi şampiyonlukta rakip olarak saymıyorum çünkü bence güç kaybettiler ama Avcı bir şeyler yapar mı belli olmaz
Edep utanma da kalmadı
Umut top tekniği iyi olsa da çok statik bir adamdı, tutmayacağı az çok belliydi.Valla inşallah öyle olur , bana Umut Gündoğan gibi bir kariyeri olur bizde gibi geldi hayırlısı
vedat ile uğraşacağımıza o trabzonun aldığı elamanı alsaydık keske. hoca iki senedir o cocuk gibi birini arıyor
vedat ile uğraşacağımıza o trabzonun aldığı elamanı alsaydık keske. hoca iki senedir o cocuk gibi birini arıyor
Forumda bi kac tane var bunlardan, son günlerde cogalmaya basladilar. Kaynak soruyorsun, cevap yok.Neye güvenerek bunu söylüyorsun kaynağın ne
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi