Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Onu biliyordum hemde Arnavut kalecide vardı şaşırdığım mensah kim?oltion senelerdir gelip gidiyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu biliyordum hemde Arnavut kalecide vardı şaşırdığım mensah kim?oltion senelerdir gelip gidiyordu
Haftaya öbür haftaya şimdi de bayramdan sonray bu ne kardeşim yaaa. (Sana demiyorum renktaş ha..)Zeki uzundurukan falcaonun formalari hazir bayramdan sonra geliyor dedi Aspor da
Yok bukadar olaydan sonra bu transfer burdan dönmez, Monaconun forvetini bekliyoruz bence.Kendimizi falcao gelmeyecek diye alıştıralım
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski günlerime döndüm transfer bekliyorum gelse de yine uzaklaşsam şu işten yavKeyifler yerinde mi kank
Adama scout transferi diyorlar ben napayım lan.semedo manyagin teki oldugu icin oly'e kadar düstü. adamin özel hayati karanlik seylerle dolu. adam yaralama, hirsizlik, ruhsatsiz silah tasima gibi suclardan ceza almisligi var.
328 bin gözüküyorFalcaonun yorumunun beğenisi kaç olmuş renkdaşlar
Şikecilere gösterek te sevinsinlerO değil de hazırlık maçında Bayern Münih, Rottach-Egern'i 23-0 mağlup etmiş. Höhhhhh